kırmızışarapp
80+ Silver
Ne olursa olsun kullanıcının 14 gün içinde iade hakkı var.Hocam kutuyu açmasaydınız olurdu ama kutusu açılmış artık. Yine de deneyin.
Ne olursa olsun kullanıcının 14 gün içinde iade hakkı var.Hocam kutuyu açmasaydınız olurdu ama kutusu açılmış artık. Yine de deneyin.
Dostum satıcı eğer internet üzerinden satış yapıyorsa bu maddeleri kabul ediyor da yapıyor. Böyle bir durumda daha kartın ölçülerine bile bakmamışsa alan arkadaş, elbette satıcı haklı ancak kanunen alıcının iade hakkı var. Alamam derse Hakem Heyetine gidilir, alıcı paşa paşa iadeyi alır.Arkadaşlar kızmayın ama satıcı tarafından da düşünmek gerekli. Çünkü satıcı ürünü sağlam ve doğru göndererek görevini yerine getirmiş zaten ölçüleri vs. yazıyordur kartın sitede. Ürünün faturası kesilmiş garantisi başlamış ve kutusu açılmış bunu iade alsa 0 ürün diye satamaz buradan zarar etmiş oluyor kullanıcının bilinçsiz alışverişi yüzünden.
3 gün içerisin de 2 adet monitör aldım ve iade ettim.Hocam kutuyu açmasaydınız olurdu ama kutusu açılmış artık. Yine de deneyin.
Maddeyi yanlış algılıyorsun. Kutusu/koruyucusu açılmış olan sağlık ve hijyen ürünleri* iade alınmaz. Yani ekran kartı sağlık ve hijyen ürünü değil.Alıntıyı görüntüle
Aslına bakılırsa kutusu açılmış ürünü iade alma zorunlulukları yok, yukarıdaki görsel mevzuata ait bir kısım. İade alan yerler müşteri memnuniyeti açısından alıyor.
O ürünlerin ne olduğuna dair net bir bilgi vermiyorlar yıllardır.Maddeyi yanlış algılıyorsun. Kutusu/koruyucusu açılmış olan sağlık ve hijyen ürünleri* iade alınmaz. Yani ekran kartı sağlık ve hijyen ürünü değil.
Burada bahsedilen İç çamaşırı giyecek vs ya da teknoloji açısından bakacak olursak en basitinden kulaklık.
Verilmesine gerek yok ekran kartının bu gruba dahil olmadığı kesin. Yani bir tane dava örneği yok kulaklık haricinde teknolojik ürünlerin sağlık ve hijyen grubuna girdiğine dahil. Belki varsa mouse olur.O ürünlerin ne olduğuna dair net bir bilgi vermiyorlar yıllardır.
THH'nin ürün tekrar satışa uygun değil diyip bu tarz iadeleri reddettiğine denk geldim ben. O yüzden THH her zaman geçerli bir çözüm değil.Verilmesine gerek yok ekran kartının bu gruba dahil olmadığı kesin. Yani bir tane dava örneği yok kulaklık haricinde teknolojik ürünlerin sağlık ve hijyen grubuna girdiğine dahil. Belki varsa mouse olur.
Bu biraz nadir bir durumdur. Eğer satıcı sebepsiz yere yada pakedi açıldığı için iade almıyorum derse (işi yokuşa sürerse yada alıcı karta zarar vermiş iddiasında vs bulunursa durum farklı olur) N11 bile çözer problemi, satıcı yine iadeyi alır.THH'nin ürün tekrar satışa uygun değil diyip bu tarz iadeleri reddettiğine denk geldim ben. O yüzden THH her zaman geçerli bir çözüm değil.
ekran kartı hijyene girmiyor diye biliyorum reis.Alıntıyı görüntüle
Aslına bakılırsa kutusu açılmış ürünü iade alma zorunlulukları yok, yukarıdaki görsel mevzuata ait bir kısım. İade alan yerler müşteri memnuniyeti açısından alıyor.