işlemci ya tam oturmamış ya da anakart soketlerinde eğik ya da bozulma olmuş olabilirAnakart da cpu ışığı ya yanıyor. Cpu cooler söktüm tekrardan ve işlemcinin kenarına hafif macun bulaşmış ince detay temizliği yaptım ve tekrar taktım işe yaramadı. Hala ışık yanıyor.
Alıntıyı görüntüleKafam allak bullak zaten işten geç geldim çok yorgunum sabah bakarım artık.
İçime su serptiniz sağolun bi an ekran kartı mefta oldu sandım pc çalışmayınca.Soketteki o ucu olmayan kısım sorun değil tüm kartlarda öyle![]()
İşlemci pinleri sağlam. Anakart dan emin değilim. İşlemci zaten yuvaya oturuyor bozulur mu ki?işlemci ya tam oturmamış ya da anakart soketlerinde eğik ya da bozulma olmuş olabilir
Temizlik yaparken işlemci soğutucusunu nasıl çıkardınız ? eğer sert bir şekilde çıkardıysanız anakarttaki pinler zarar görmüş olabilir. Soğutucuyu sağa sola sallayarak yavaş yavaş çıkarmak çok önemli.İçime su serptiniz sağolun bi an ekran kartı mefta oldu sandım pc çalışmayınca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci pinleri sağlam. Anakart dan emin değilim. İşlemci zaten yuvaya oturuyor bozulur mu ki?
soğuk su iyi gelmiş heralde reisİçime su serptiniz sağolun bi an ekran kartı mefta oldu sandım pc çalışmayınca.
İşlemci pinleri sağlam. Anakart dan emin değilim. İşlemci zaten yuvaya oturuyor bozulur mu ki?
Anormal durum nedir anlamadım. Tüm kartlar da 1 tane pinin ucu olmuyor. Ram'lar da geçerliİyi akşamlar;
İşlemci termal macunu yeniledim şimdi gpu çalışmıyor.
5600
B550m
rx6600
SOKETE DİKKAT EDİN!!
Ne yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
Sanırım bi tık kırmışsın knkİyi akşamlar;
İşlemci termal macunu yeniledim şimdi gpu çalışmıyor.
5600
B550m
rx6600
SOKETE DİKKAT EDİN!!
Ne yapmam gerekiyor
Alıntıyı görüntüle
Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor.Anormal durum nedir anlamadım. Tüm kartlar da 1 tane pinin ucu olmuyor. Ram'lar da geçerli
İyi geldi buzlu buzlusoğuk su iyi gelmiş heralde reis, anakarttan şüpheliyim
Zaten öyle yapıyorum.Temizlik yaparken işlemci soğutucusunu nasıl çıkardınız ? eğer sert bir şekilde çıkardıysanız anakarttaki pinler zarar görmüş olabilir. Soğutucuyu sağa sola sallayarak yavaş yavaş çıkarmak çok önemli.
Ekran kartı sağlam da anakartdan emin değilim.Sanırım bi tık kırmışsın knk
Anakartta ışık yanıyor mu hala?Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
İyi geldi buzlu buzlu
Yedek 520 lik anakartın var sabah bakacağım.
Zaten öyle yapıyorum.
İlk başta macun yenilerken kolay söküldü. Yeni macun sürdüm soğutucuyu vidaladım. 2. Defa açarken soğutucu ile beraber işlemci soketden çıktı narin davranmama rağmen.
Ekran kartı sağlam da anakartdan emin değilim.
Pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Hocam sorun görünmüyor. Görüntü olayına gelirsek, görüntü gelmemesinin bir çok sebebi var. Tüm yaptığınız yerleri kontrol ederseniz iyi olur. Cpu takarken pin yamulmuş olabilir. Tekrar fanı söküp, yamulma var mı bakmanız iyi olur. Ramleri kontrol edin. Gpu yu sokete iyi taktığınızdan emin olun. Gpu soketine toz vs kaçmış mı bakın. Hava sıkmanız iyi olur. Geçmiş olsun.