Dušan Tadić
80+ Silver
Basit bir şekilde animasyon yapmak için bir program veya site var mı
3dmi 2dmi ? ne tür animasyon ? sistem ne ?Basit bir şekilde animasyon yapmak için bir program veya site var mı
2d yapmak istiyorsan adobenin programları var dı öğrenmesi çok uzun sürmez ama sistemin ne iyi mi??Basit bir şekilde animasyon yapmak için bir program veya site var mı
3dmi 2dmi ? ne tür animasyon ? sistem ne ?
R5 1600af--GTX 1650-- MSİ B450M-A PRO MAX --3000 MHZ 8GB CL15 Ram2d yapmak istiyorsan adobenin programları var dı öğrenmesi çok uzun sürmez ama sistemin ne iyi mi??
3D'se blender veya C4D kullan, bence C4D kullan ama ikisinide indirmen iyi olur öğrenmek 1 haftanı alır en fazla 3 hafta deneye deneye öğreniliyor. Biri için aradığın modeli bulamazsan diğer program için bulmayı denersin. 2D dersen adobe programları var.Basit bir şekilde animasyon yapmak için bir program veya site var mı
Hocam bende şuan sıfır bilgi.3D'se blender veya C4D kullan, bence C4D kullan ama ikisinide indirmen iyi olur öğrenmek 1 haftanı alır en fazla 3 hafta deneye deneye öğreniliyor. Biri için aradığın modeli bulamazsan diğer program için bulmayı denersin. 2D dersen adobe programları var.
Hocam ben kanalımda genelde edit videoları paylaşıyorum.Nasıl bir animasyon istediğine türüne veya animasyon adı altındaki beklentine göre değişiklik göstericektir ihtiyacın olan program.
3D üzerine önerebileceğim programlarda tutorial olmadan eş zamanlı öğrenek yapmadıktan sonra giriş bilgileriyle animasyon yapmak biraz zorlar ama belki çok küçük kolay şeyler istiyorsundur o zaman bunları sadece küçük pratik bilgileri öğrenerek yapabilirsin.
2D üzerine frame by frame animasyonlar birazcık animasyon bilgisi-becerisi ve altyapı istiyor tabii ki bu işin komplike olmasına göre değişkenlik gösterir.
Ama 2D üzerinde hazır animasyonların olduğu senin edit yaptığın siteler vardı sanırım ama bunlar kafandaki fikri kısıtlar.
Kafanda ne olduğunu aktarırsan yada örnek aldığını bir referansı atarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
Animasyona benzetme den kastınız bilimum efekt vs şeylerle bunu yapmaksa sonucun tatmin edici veyahut kaliteli duracağını sanmıyorum ancak istediğiniz şey yeni girecek birisi için sıfırdan bir animasyon yapmak için oldukça komplike.Hocam ben kanalımda genelde edit videoları paylaşıyorum.
Örneğin benim kafamda planladığım şey (biraz absürt ama) kenardan ronaldo gelecek ve gol sevinci yapacak...
Peki bildiğiniz bir hazır videoyu animasyona benzetme programı var mı?
Bu animasyondan çok edite benziyor tam olarak nasıl bir şey istiyorsun ?Hocam ben kanalımda genelde edit videoları paylaşıyorum.
Örneğin benim kafamda planladığım şey (biraz absürt ama) kenardan ronaldo gelecek ve gol sevinci yapacak...
Peki bildiğiniz bir hazır videoyu animasyona benzetme programı var mı?