Neler Yeni

Nasıl bir sıvı soğutma tercih etmeliyim ?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Arda doğan
240mm sıvı soğutma fazlasıyla yeterli görüntü önemli değilse Thermalright Peerless Assasin 120 SE bakabilirsin performansı iyidir

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Emirhan
Kasanın üst paneli maksimum 240mm destekliyor hocam, ayrıca 240mm'nin alınmayacağını nerden çıkardınız ?
Hocam zaten sıvı dediğimiz şeyin 5 yıllık bir ömrü var ve kaliteli bir şey almaz ise coil while olma ihtimali yüksek ve pompa sesi de ayrı bir dert oluyor kalitesiz sıvı soğutmalarda şöyle söyleyeyim sen sıvı soğutmanın yarı fiyatına hava alabilme imkanın varken ve o sıvıdan çok daha iyiyken sıvı almanın hiç bir mantığı kalmıyor gereksiz para israfı yapmış oluyor evet görünüş vs. güzel oluyor ama mantıksal olarak ve görünüşe önem vermeyerek düşünürsek almak gereksiz oluyor sıvıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba yeni bir sistem aldım özellikleri aşşağıda belirttim nasıl bir sıvı soğutucu tavsiye edersiniz 3.000 tl civarında olursa çok iyi olur benim için
Alıntıyı görüntüle
Kasa 360mm desteklemiyormuş hocam 240mm de almanızı tavsiye etmem yukarıda sebeplerini yazdım sıvı yerine şunu öneririm kesinlikle

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
ismi sıvı olunca kule tipinden daha iyi soğutuyor zannediyorlar galiba 360mm aşağısı sıvı soğutma alacaksan kesinlikle alma git kule tipi soğutucu al daha iyi soğutuyor frost commander kule tipi en iyi soğutucu al kullan

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Şuan kendi Bilgisayarımda Corsair H100 240mm bir soğutma mevcut kasam da mesh gayet memnunum en ufak bir ısınma problemi yaşamıyorum hava soğutucu sevmiyorum görüntü açısından da hitap etmesi için sıvı soğutma alacağım ne önerirsiniz aşşağıda yazdığım soğutucu alınır mı

Deep Cool LS520 RGB Sıvı Soğutma 240 MM​

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Arkadaşlar bugün alacağım son olarak tavsiye ettiğiniz nedir

Top Bottom