Arkadaşlar 1050 ve i7 7700hq laptop kullanıyorum fortnite de eskiden 120fps altı almazken 30fps üstünü göremiyorum acaba nasıl fps yükseltebilirim tüm optimizasyon ayarlarını yaptım soğutucu aldım hala aşırı ısınıyor
O nesilde ısınma olayı var galiba aynı laptop arkadasımda da var onda da aynı sorun macun vs değiştirdin mi ?Arkadaşlar 1050 ve i7 7700hq laptop kullanıyorum fortnite de eskiden 120fps altı almazken 30fps üstünü göremiyorum acaba nasıl fps yükseltebilirim tüm optimizasyon ayarlarını yaptım soğutucu aldım hala aşırı ısınıyor
Nihai performans modu açık mı ve bu değerleri laptop şarja takılıyken mi alıyorsun ?Arkadaşlar 1050 ve i7 7700hq laptop kullanıyorum fortnite de eskiden 120fps altı almazken 30fps üstünü göremiyorum acaba nasıl fps yükseltebilirim tüm optimizasyon ayarlarını yaptım soğutucu aldım hala aşırı ısınıyor
EVTNihai performans modu açık mı ve bu değerleri laptop şarj da mı
Knk yeni olarak performans modu geldi epic kütüphanesine gel fortniteta 3nokta var ona tıkla performans modunu indir onu kullanArkadaşlar 1050 ve i7 7700hq laptop kullanıyorum fortnite de eskiden 120fps altı almazken 30fps üstünü göremiyorum acaba nasıl fps yükseltebilirim tüm optimizasyon ayarlarını yaptım soğutucu aldım hala aşırı ısınıyor
Sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
Teşekkür ederim deneyeceğimKnk yeni olarak performans modu geldi epic kütüphanesine gel fortniteta 3nokta var ona tıkla performans modunu indir onu kullan
Isınma sorunu varsa kasanın hava aldığına emin ol ve termal macunları eskiyse değiştirArkadaşlar 1050 ve i7 7700hq laptop kullanıyorum fortnite de eskiden 120fps altı almazken 30fps üstünü göremiyorum acaba nasıl fps yükseltebilirim tüm optimizasyon ayarlarını yaptım soğutucu aldım hala aşırı ısınıyor
Bilgisayarın içini hiç açmadım bilgisayar 2-3 yıllık yaklaşık tahmini 70-80veya üstüO nesilde ısınma olayı var galiba aynı laptop arkadasımda da var onda da aynı sorun macun vs değiştirdin mi ?
çok ısınıyor dedigin kaç derece?
Fps olarak düşmesi gayet normal zamanla oyunlar kendi içinde gelişiyor ve sistemler yetersiz kalıyor. Biz buna kapitalizm diyoruz
Bilgisayarını temizlemen lazım artık ozaman büyük ihtimal fanlar tozdan dolmuştur o yüzdne ısınıyodur ve macunu yenilemen lazım.Bilgisayarın içini hiç açmadım bilgisayar 2-3 yıllık yaklaşık tahmini 70-80veya üstü
Laptop altındı soğutucu var termal macun değiştirmeyi bilmiyorum ve babam bilgisayarın içini açmama izin vermiyorIsınma sorunu varsa kasanın hava aldığına emin ol ve termal macunları eskiyse değiştir
babam izin vermiyorBilgisayarını temizlemen lazım artık ozaman büyük ihtimal fanlar tozdan dolmuştur o yüzdne ısınıyodur ve macunu yenilemen lazım.
70-80 derece laptop için oldukca normal.Bilgisayarın içini hiç açmadım bilgisayar 2-3 yıllık yaklaşık tahmini 70-80veya üstü