Neler Yeni

Nasıl Kilo Alabilirim?

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yerinde dur hareket etme.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fitness'a başlamanı öneririm. Hem spora gittiğin için yeme ihtiyacı duyuyorsun spordan sonra da çok acıkıyorsun. Hem de yağları kas olarak alırsın.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Arcturus

80+ Bronze
Çok ye, benim yerimede ye :) 🤌 kendine Burger felanda söyle zararlı olsada kilo aldıktan sonra yemezsin.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?
kanka yapmaaaaaaaa bende senın gıbıydım allah belasını versın kılonun 85 kılo oldum sakın bosver zayıf kal nolur bak almaya calısma bosveeeeeer

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Sadece kilo istiyorsan hayvan gibi patlamış mısır cips çikolata ye
Kiloları sağlıklı istiyorsan eve bir dumbel seti al istersen bir de halter al 2.elden bit pazarından filan hem evde omuz arka kol filan çalışırsın hem de kas kütlesi kazanırsınc

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kanka yapmaaaaaaaa bende senın gıbıydım allah belasını versın kılonun 85 kılo oldum sakın bosver zayıf kal nolur bak almaya calısma bosveeeeeer
Düzgün ve sağlıklı bir şekilde alırsa hiçbir şey olmaz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Tarık Türk
Bir zamanlar eskiden kilolu bir çocuktum ama kilo vermek için 17-18 yaşıma kadar bekledim büyüme cağında kilo vermedim çünkü büyüme cağımı tamamlamam gerekiyordu sende aynı şekilde kilo almak için en azından 18 yaşına kadar bekle kilo almak için benim önerim büyümeni tamamladığında fitness'a yazılman eğer imkanın varsa personal trainer tutmanı yoksa çevrende varsa bilen birine sormanı veya internettende bilgi bulabilirsin şimdilik en azından kendini fazla yemeğe de verme yemeni de kesme yeri geldiğinde tatlını da ye yemeğini de ye :) bir de kan tahlili yaptırmanı öneririm belki troid hormonlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
Spora gitmeni öneririm öyle her şeyi yiyeyim deme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom