Neler Yeni

nasıl kilo verebilirim

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
14 yaşındayım boyum 1.80 ve şu anda tam 86 kiloyum. ben neredeyse hiç tartı kullanmayan bir insanım. 3-4 ayda bir merak eder bakarım. en son baktığımda 76 kiloydum ancak dün akşam tekrar bakayım dedim ve 86 kilo olduğumu gördüm. görüntümde herhangi bir değişiklik olmamıştı ya da ben herhangi bir fark hissetmemiştim ama kilomu öğrendikten sonra çok kötü hissetmeye başladım. gün içinde spora gidecek vaktim yok. olsa bile zaten spor salonları daha kemik gelişimimi tamamlamadığım için salona almıyorlar. en verimli kilo verme şekli nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam kardiyo yapmanızı öneririm ve 14 yaş ve üzeri alan spor salonları var, evde şınav mekik çekerek kilo verilmez. Hem düzenli brş şekilde yemek öğünü ayarlamanız ve de kardiyo çalışmanız gerekiyor.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kardiyo yapmanızı öneririm ve 14 yaş ve üzeri alan spor salonları var, evde şınav mekik çekerek kilo verilmez. Hem düzenli brş şekilde yemek öğünü ayarlamanız ve de kardiyo çalışmanız gerekiyor.
kardiyo derken biraz daha açabilir misiniz cahilim bu konularda

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Evde düzenli olarak tüm vücut egzersiz hareketleri yaparsın günde minimum 3 set ve her gün arttırarak. Protein ağırlıklı beslenir, kalorisi fazla olan her türlü üründen uzak durursun. 2 ayda geri verirsin yeterince disiplinize olarak uygularsan.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kardiyo derken biraz daha açabilir misiniz cahilim bu konularda
Kardiyo koşmak bisiklet sürmek gibi eylemler, kendini yor yani.
En önemlisi beslenme, güzel bi beslenme programı yap kendine, 1900-2000 kalorilik. bir de günde yarım saat kardiyo yap kilo verirsin.
Zaton boyun uzun, 75kg ye falan düşsen yeter

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardiyo koşmak bisiklet sürmek gibi eylemler, kendini yor yani.
En önemlisi beslenme, güzel bi beslenme programı yap kendine, 1900-2000 kalorilik. bir de günde yarım saat kardiyo yap kilo verirsin.
Zaton boyun uzun, 75kg ye falan düşsen yeter
belki vücudumda çok yağ olduğundandır bilmiyorum ama 75 kiloyken de göbeğim falan vardı baya sadece beni rahatsız etmiyordu

Veviel

80+
spor, kalori açığı önemli olan tartıda gösterdiği kilo değil yağ oranın

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
belki vücudumda çok yağ olduğundandır bilmiyorum ama 75 kiloyken de göbeğim falan vardı baya sadece beni rahatsız etmiyordu
Diyetle yağ atacaksın zaten, evde karın haraketleridir şınav çekmetir vb. bu tarz şeyler de yap diyet boyunca.
bi 10-15kg ver vücudun düzelmeye başlayınca hafif hafif bırakırsın diyeti.

{ExperElite}

80+ Bronze
14 yaşındayım boyum 1.80 ve şu anda tam 86 kiloyum. ben neredeyse hiç tartı kullanmayan bir insanım. 3-4 ayda bir merak eder bakarım. en son baktığımda 76 kiloydum ancak dün akşam tekrar bakayım dedim ve 86 kilo olduğumu gördüm. görüntümde herhangi bir değişiklik olmamıştı ya da ben herhangi bir fark hissetmemiştim ama kilomu öğrendikten sonra çok kötü hissetmeye başladım. gün içinde spora gidecek vaktim yok. olsa bile zaten spor salonları daha kemik gelişimimi tamamlamadığım için salona almıyorlar. en verimli kilo verme şekli nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Olm 1.80 boyun varmis normal 80 kg

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

serwintes

80+ Gold
boyun 1.90 a kadar çıkar kilo alsan da sırıtmaz şu an dert etme

Project

80+
Şunları hemen bırakıyorsun ;

1. Sigara
2. Kola
3. Glutenli ürünler
4. Tuz ve şeker
5. Nescafe
6. Hazır abur cubur ( dışarıdan söylenen hertürlü gıda çogunda vita ve çok kullanılan yağlar var. )
7. Kızartma ürünleri ( kızartma köfte,patates,biber vb aklına gelen tüm kızartılan ürünler. )

Haşlanmış yemekleri tercih et örnek haşlanmış tavuk gibi olabildiğince bol bol su tüket çokda aşırıya kaçma tabi :D

Evde mekik,şınav çek ardından koşu yap tabikide en önemlisi doktoruna danış herkesin dediklerini kesinlikle yapma ama bu yukarıdaki saydıklarımı doktorda sana söylecektir vücudun 1. numaları düşmanları onlar düzenli spor yaparsan rahatlarsın ve kilo verirsin bende bu sıralar çok kilo aldım 3 gündür tekrardan başladım neden şınav mekik çek diyorum çünki askere ben 85 kilo ile gittim her ay düzenli kilo verdim 3 ay sonunda kilom 65 olmuştu uyku düzenim iyidi nefesim darlanmıyordu sürekli dinç kalıyordum bol bol haşlanmış yemekler yediğimiz için :D

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Şunları hemen bırakıyorsun ;

1. Sigara
2. Kola
3. Glutenli ürünler
4. Tuz ve şeker
5. Nescafe
6. Hazır abur cubur ( dışarıdan söylenen hertürlü gıda çogunda vita ve çok kullanılan yağlar var. )
7. Kızartma ürünleri ( kızartma köfte,patates,biber vb aklına gelen tüm kızartılan ürünler. )

Haşlanmış yemekleri tercih et örnek haşlanmış tavuk gibi olabildiğince bol bol su tüket çokda aşırıya kaçma tabi :D

Evde mekik,şınav çek ardından koşu yap tabikide en önemlisi doktoruna danış herkesin dediklerini kesinlikle yapma ama bu yukarıdaki saydıklarımı doktorda sana söylecektir vücudun 1. numaları düşmanları onlar düzenli spor yaparsan rahatlarsın ve kilo verirsin bende bu sıralar çok kilo aldım 3 gündür tekrardan başladım neden şınav mekik çek diyorum çünki askere ben 85 kilo ile gittim her ay düzenli kilo verdim 3 ay sonunda kilom 65 olmuştu uyku düzenim iyidi nefesim darlanmıyordu sürekli dinç kalıyordum bol bol haşlanmış yemekler yediğimiz için :D
bir diyetisyene danışmam şart o zaman

Top Bottom