Erkeklerle nasıl konuşuyorsan aynen konuş utancak bişey yok yürümüyorsun sonuçtaArkadaşlar kendisi ile kısa kısa sohbetlerimiz oluyor. Kendisini gördüğümde nasıl merhaba derim? Utanıyorum galiba.
Knk açık konuşucam kırılma ama oha artık git özgüvenli şekilde merhaba de selam de başka bişey de günaydin de sohbet başlat özgüvenli ol garanti veriyom daha iyi olur senin içinArkadaşlar kendisi ile kısa kısa sohbetlerimiz oluyor. Kendisini gördüğümde nasıl merhaba derim? Utanıyorum galiba.
Kisa kisa sohbetler derken reelde degilmiArkadaşlar kendisi ile kısa kısa sohbetlerimiz oluyor. Kendisini gördüğümde nasıl merhaba derim? Utanıyorum galiba.
Yok real ya okulda.Kisa kisa sohbetler derken reelde degilmi
Tamam tşk king.Knk açık konuşucam kırılma ama oha artık git özgüvenli şekilde merhaba de selam de başka bişey de günaydin de sohbet başlat özgüvenli ol garanti veriyom daha iyi olur senin için
Bana zor geliyor. Utangacım.Naber nasılsın demek zor olmamalı.
Ben abahrem diyorumArkadaşlar kendisi ile kısa kısa sohbetlerimiz oluyor. Kendisini gördüğümde nasıl merhaba derim? Utanıyorum galiba.
Kral sen bu aşk meşk işlerinde iyisin heeeee. Okulunu falan mı okuyon napıonEvet odun gibi ciddi olmadan demen lazım yoksa karşı taraf öylesine dediğini hissedebilir, kızların tabiriyle aşko kuşko konuşma tarzı o.