Neler Yeni

Nasıl umursamaz davranabilirim?

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Mehmet taş
Şöyleki büyük bir problemim var,mesela okulda sınıftayken kapı açılınca o anki odağımı kaybedip kapıdan giren kişiye bakıyorum ne kadar işime odaklanmış olursam olayım bu böyle veya bana doğru yaklaşan biri var direkt kafamı kaldırıp bakarım,odama biri girince tüm odağımı kaybedip kimin girdiğine bakarım,bu aralar bu çok sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken vs çok odağım bozuluyor bunu nasıl durdurabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ölücüadam42
Odağının bozulması çok normal direkt geri odaklan

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odağının bozulması çok normal direkt geri odaklan
ama bir tek ben odağımı kaybedip bakıyorum kapıya vs. diğer ortamdaki kişiler hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorlar ve benimde buna ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ölücüadam42
ama bir tek ben odağımı kaybedip bakıyorum kapıya vs. diğer ortamdaki kişiler hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorlar ve benimde buna ihtiyacım var
Herkes farklı bence deneme çözerken odağım çok kez uçardı benim de

Çabuk toparlamaya bak

Baktın hiç olmuyor destek alabilirsin

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
HasHoca
Şöyleki büyük bir problemim var,mesela okulda sınıftayken kapı açılınca o anki odağımı kaybedip kapıdan giren kişiye bakıyorum ne kadar işime odaklanmış olursam olayım bu böyle veya bana doğru yaklaşan biri var direkt kafamı kaldırıp bakarım,odama biri girince tüm odağımı kaybedip kimin girdiğine bakarım,bu aralar bu çok sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken vs çok odağım bozuluyor bunu nasıl durdurabilirim?
Bendede oluyor o , kendimi acındırmak için söylemiyorum sınıfta bazen o kadar yalnızım ki belki bir tanıdık girer de bir selamlaşırım diye bakıyorum artık alışkanlık oldu maaleseff .

Top Bottom