Neler Yeni

Nasıl Youtube Kanalımı Yükseltirim

Efe_Tkn

80+ Bronze
Ben Youtube 5 ay önce başladım ve 3 video attım ve izlenmedi diye kanal konumu değiştirdim pratik bilgiden oyuna geçicektim oyunlarda çok var beni bulmazlar animasyon desen öğrenemesi çok uzun ve 3 gün sürüyormuş ve ben anca çöp adam çizebiliyorum ve deneme sürümünün son bir günü kaldı.
ha bide ad bulma var
bide para kazanana kadar en az 3 ay lazım deneme sürümleri yetemez para desen ininala yatıramıyom corona var pcyle bişey desen ekran kartım bozuldu eskisini taktım eskisi minecraftı açmıyor
Kısaca Nasıl Youtube Kanalımı Büyütürüm

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Ben Youtube 5 ay önce başladım ve 3 video attım ve izlenmedi diye kanal konumu değiştirdim pratik bilgiden oyuna geçicektim oyunlarda çok var beni bulmazlar animasyon desen öğrenemesi çok uzun ve 3 gün sürüyormuş ve ben anca çöp adam çizebiliyorum ve deneme sürümünün son bir günü kaldı.
ha bide ad bulma var
bide para kazanana kadar en az 3 ay lazım deneme sürümleri yetemez para desen ininala yatıramıyom corona var pcyle bişey desen ekran kartım bozuldu eskisini taktım eskisi minecraftı açmıyor
Kısaca Nasıl Youtube Kanalımı Büyütürüm
Şanssızlıklar biraz seni bulmuş gibi dostum. Biraz zor görünüyor ama bildiğinden vazgeçme.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Lets play kanallarından uzağım.

Son düzenleme:

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Dostum sadece azim ve durmadan yapman gerekiyor. 5 ay önce açılan kanala 3 video az değil mi? Hemen izlenmedi diye vazgeçmemen gerek. Azimle devam edersen ileri de izleneceğini düşünüyorum.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
5. sınıfken yapıyordum 2 günde falan 1 video yüklüyordum. Kanal büyümeye başlamıştı 4k falan izlenmişti bi video o zamanlar.
Sonra başıma kötü şeyler geldi videoların hepsini silmek zorunda kaldım.
Şimdiki aklım olsa da devem etseydim.

Efe_Tkn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lets play kanalları artık izlenmemeye başladı ancak videoya bolca tag koyarak bulunmasını kolaylaştırabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende eleştiri kanalı açmayı düşünüyorum malum yorekok hayranıyım.

kanal ver abone olak reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şanssızlıklar biraz seni bulmuş gibi dostum. Biraz zor görünüyor ama bildiğinden vazgeçme.

ne yazıkki:sick::sick:

Son düzenleme:
Top Bottom