Neler Yeni

nays a üye oldum şimdi sipariş için ne yapmalıyım

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar üye oldum şimdi nasıl alışveriş yapıyorum aydınlatırmısınız klavyeyi sipariş edeyim artık zam falan gelir

Oscar

80+ Bronze
Nays hesabına para yüklüyorsun uygulamadaki kart bilgilerinle alışverişini yapıyorsun. İban ile para yükleyebilirsin veya kart bilgilerin ile.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam cüzdanım kısmına gir. Yukarıdan nays kartıma tıkla. Alışveriş yaparken oradaki kart bilgilerini gireceksin o kadar.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Nays hesabına parayı atıyorsun ordan harcama yapıyorsun dikkat et hepsiburada da hepsiburada cüzdanı kullan gibisinden bir seçenek var onun yerine kartını kullanman gerek onun dışındaki sitelerde alışveriş yapar yapmaz 2 günde yatırıyorlar parayı zaten bildirim geliyor

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nays hesabına parayı atıyorsun ordan harcama yapıyorsun dikkat et hepsiburada da hepsiburada cüzdanı kullan gibisinden bir seçenek var onun yerine kartını kullanman gerek onun dışındaki sitelerde alışveriş yapar yapmaz 2 günde yatırıyorlar parayı zaten bildirim geliyor
Hocam cüzdanım kısmına gir. Yukarıdan nays kartıma tıkla. Alışveriş yaparken oradaki kart bilgilerini gireceksin o kadar.
Nays hesabına para yüklüyorsun uygulamadaki kart bilgilerinle alışverişini yapıyorsun. İban ile para yükleyebilirsin veya kart bilgilerin ile.
tamamdır teşekkürler birde bu gelen parayı nasıl çekiyoruz acaba

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ata Emir
Ben nays ile steamden FIFA aldım fakat geri ödeme ile ilgili herhangi bir şey demedi kendiliğinden mi geliyor

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Ben nays ile steamden FIFA aldım fakat geri ödeme ile ilgili herhangi bir şey demedi kendiliğinden mi geliyor
3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dair
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 TL kesti :D

• İşlem banka tarafından onaylanmadı. Tekrar dene veya işlemine farklı bir kart / ödeme seçeneğiyle devam et.
  • BİRDE BÖYLE OLDU SİPARİŞ VEREMEDİM
Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda

Can...

80+ Platinum

Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda
yok hocam görüşmedim şimdi canlı bağlandım temsilciye alışverişe engel olan bir şey yok dedi
aldığım hata resmi

ne gerek var üye olmaya 200 tl için neyse siliyorum gerek yok bankaya üye olmaya falan işim yok bankalarla

al işte geri göndercem parayı üye ol diyor ilaha mükemmel olay :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    52.6 KB · Hit: 48
Top Bottom