Nays hesabına parayı atıyorsun ordan harcama yapıyorsun dikkat et hepsiburada da hepsiburada cüzdanı kullan gibisinden bir seçenek var onun yerine kartını kullanman gerek onun dışındaki sitelerde alışveriş yapar yapmaz 2 günde yatırıyorlar parayı zaten bildirim geliyor
Hocam cüzdanım kısmına gir. Yukarıdan nays kartıma tıkla. Alışveriş yaparken oradaki kart bilgilerini gireceksin o kadar.
tamamdır teşekkürler birde bu gelen parayı nasıl çekiyoruz acabaNays hesabına para yüklüyorsun uygulamadaki kart bilgilerinle alışverişini yapıyorsun. İban ile para yükleyebilirsin veya kart bilgilerin ile.
Nays hesabına geliyor orda para gönder kısmı var havale olarak alabiliyorsun kesinti falan yapmıyortamamdır teşekkürler birde bu gelen parayı nasıl çekiyoruz acaba
Yatırması ücretsiz ama sen bilirisnyatırırken 8 TL kesti neyse ilk yüklemeden 20 TL verdi ondan zarar olmadı
kesmemesi lazim normalde nasıl kestiyatırırken 8 TL kesti neyse ilk yüklemeden 20 TL verdi ondan zarar olmadı
8 tl kestiYatırması ücretsiz ama sen bilirisn
kesmemesi lazim normalde nasıl kesti
3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dairBen nays ile steamden FIFA aldım fakat geri ödeme ile ilgili herhangi bir şey demedi kendiliğinden mi geliyor
Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda8 TL kesti
Mesaj otomatik birleştirildi:
- İşlem banka tarafından onaylanmadı. Tekrar dene veya işlemine farklı bir kart / ödeme seçeneğiyle devam et.
- BİRDE BÖYLE OLDU SİPARİŞ VEREMEDİM
yok hocam görüşmedim şimdi canlı bağlandım temsilciye alışverişe engel olan bir şey yok dedi3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dair
Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda
ne gerek var üye olmaya 200 tl için neyse siliyorum gerek yok bankaya üye olmaya falan işim yok bankalarla3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dair
Hesabinizi onayladiniz mi yani müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüp sizin adınıza hesap aciyolardi is bankasinda
al işte geri göndercem parayı üye ol diyor ilaha mükemmel olay3 gün içerisinde bildirim geliyor cash back olduguna dair