Neler Yeni

NAYS BORÇLANMA GELDİ!!!

QRuder

80+ Silver
Bu kadar basit değildir dostlar. Üstüme hiçbir mal yok aylık gelirim yok gelir araştırması yapamazlar ,gerçi iş bankası hesabınız varsa yapabilirler. Fakat ödemezsek/ödeyemezsek ne olur onu da bilmek lazım.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut

predator

80+ Silver
Vurdu gol oldu.
İneğin sütünü içiyoruz ama bokunu yemiyoruz, gavurun malını kullanmakta aynı şey. Yani niye haram olsun gavurun icadı
ne gol oldu anlamıyorum galiba yaşınıza vereceğim. sütle, bokun arasında helal haram bir şey yok zaten. Gavurun değilde farklı inanç ve görüşlere sahip insanların ürettikleri ve kazançlarını kullandıkları yerlerden bahsettim, örneğin hacı şakir adıyla bilinen bir markanın israil'e ait olması ve o parayı hepimiz neye harcadığını biliyoruz. sen sabun alıyorsun adam silah :d sonra müslümana kullanıyor. Eğitim önemli.

NightRose

80+ Bronze
Ülkedeki ürünlerin %90'ı müslüman olmayan ülkelerden geliyor, gıdasından tut giyimine ve teknolojisine. Onlara ne paralar kazandırıyoruz, faiz yanında kuş tüyü kalır.
kardeş fetva mı veriyosun nasıl böyle bir kıyas yaptın şimdi sen?

predator

80+ Silver
kardeş fetva mı veriyosun nasıl böyle bir kıyas yaptın şimdi sen?
Kardeş fetva ne alaka? kıyasın saçma olmasının bir nedenini söyle bakalım. Ben diyorum ki faiz ne kadar haramsa paraların gittiği yerleri bilip aldığın ürünler, kazandırdığın paralarda o kadar haram. Nesi yanlış?

NightRose

80+ Bronze
Kardeş fetva ne alaka? kıyasın saçma olmasının bir nedenini söyle bakalım. Ben diyorum ki faiz ne kadar haramsa paraların gittiği yerleri bilip aldığın ürünler, kazandırdığın paralarda o kadar haram. Nesi yanlış?
Fetva ne anlama geliyor önce araştır. Sonra gelelim diğer konuya senin düşüncen gerçek olmayabilir. Sen varsayımla konuşuyorsun. İspat edebilir misin bu söylediğini? Neyin günah neyin sevap olduğu belli çerçevelerde biliniyor evet ama sen yoruma dayalı bişey söylüyorsun ve kesin hüküm biçiyorsun. Bu doğru değil diyorum.

predator

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,732
Üyeler
163,373
Son üye
rasitis
Top Bottom