Ebesinin a** hocamhocam nays apk gelir mi
Çok kolay hocam. HacizBu kadar basit değildir dostlar. Üstüme hiçbir mal yok aylık gelirim yok gelir araştırması yapamazlar ,gerçi iş bankası hesabınız varsa yapabilirler. Fakat ödemezsek/ödeyemezsek ne olur onu da bilmek lazım.
zaten nays üzerinden çok fazla kredi vermezlerEbesinin a** hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kolay hocam. Haciz
neyim var ki rap ten gayrıEbesinin a** hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kolay hocam. Haciz
Vurdu gol oldu.
ne gol oldu anlamıyorum galiba yaşınıza vereceğim. sütle, bokun arasında helal haram bir şey yok zaten. Gavurun değilde farklı inanç ve görüşlere sahip insanların ürettikleri ve kazançlarını kullandıkları yerlerden bahsettim, örneğin hacı şakir adıyla bilinen bir markanın israil'e ait olması ve o parayı hepimiz neye harcadığını biliyoruz. sen sabun alıyorsun adam silah :d sonra müslümana kullanıyor. Eğitim önemli.İneğin sütünü içiyoruz ama bokunu yemiyoruz, gavurun malını kullanmakta aynı şey. Yani niye haram olsun gavurun icadı
çünkü ineğin sütünün faydalı olduğunu biliyoruz ondan olabilir mi acaba ?İneğin sütünü içiyoruz ama bokunu yemiyoruz, gavurun malını kullanmakta aynı şey. Yani niye haram olsun gavurun icadı
kardeş fetva mı veriyosun nasıl böyle bir kıyas yaptın şimdi sen?Ülkedeki ürünlerin %90'ı müslüman olmayan ülkelerden geliyor, gıdasından tut giyimine ve teknolojisine. Onlara ne paralar kazandırıyoruz, faiz yanında kuş tüyü kalır.
Kardeş fetva ne alaka? kıyasın saçma olmasının bir nedenini söyle bakalım. Ben diyorum ki faiz ne kadar haramsa paraların gittiği yerleri bilip aldığın ürünler, kazandırdığın paralarda o kadar haram. Nesi yanlış?kardeş fetva mı veriyosun nasıl böyle bir kıyas yaptın şimdi sen?
Fetva ne anlama geliyor önce araştır. Sonra gelelim diğer konuya senin düşüncen gerçek olmayabilir. Sen varsayımla konuşuyorsun. İspat edebilir misin bu söylediğini? Neyin günah neyin sevap olduğu belli çerçevelerde biliniyor evet ama sen yoruma dayalı bişey söylüyorsun ve kesin hüküm biçiyorsun. Bu doğru değil diyorum.Kardeş fetva ne alaka? kıyasın saçma olmasının bir nedenini söyle bakalım. Ben diyorum ki faiz ne kadar haramsa paraların gittiği yerleri bilip aldığın ürünler, kazandırdığın paralarda o kadar haram. Nesi yanlış?
zaruri durumlarÜlkedeki ürünlerin %90'ı müslüman olmayan ülkelerden geliyor, gıdasından tut giyimine ve teknolojisine. Onlara ne paralar kazandırıyoruz, faiz yanında kuş tüyü kalır.
Gavurun malı helal faizi haram senin dediğine göre :dçünkü ineğin sütünün faydalı olduğunu biliyoruz ondan olabilir mi acaba ?
bu arada onu da avrupalılar bulmuş :d
tamam haklısınGavurun malı helal faizi haram senin dediğine göre :d