Naystan herkese 50 TL (+18)

Benim bildirimlerde görünmüyor. Acaba zaten tamamladım mı? Geçen alışveriş yapmıştım. Sadece para yükleyip almıştım ama.

Benim bildirimlerde görünmüyor. Acaba zaten tamamladım mı? Geçen alışveriş yapmıştım. Sadece para yükleyip almıştım ama.
Bi ara bu doğrulama olayı hiç yoktu bildirimlerde gözükmüyorsa para gönder diyip ss atar mısınız?

Bi ara bu doğrulama olayı hiç yoktu bildirimlerde gözükmüyorsa para gönder diyip ss atar mısınız?
Selam, iş bankası müşterisiyim ama Nayslı değildim, demin üye oldum ancak 50tl falan hiç bir yerde bahsetmiyor? Sadece ilk ödemede 10tl verecez diye bir reklam var? yardımcı olurmusunuz?

Daha basar basmaz dedi. Ana menüye attı.
Aynısı şuan bendede var yapı Kredi müşterisi olamıyorsun şubeye git diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siliyoruz o zaman hocam
Kendi adına kartın varsa devam et sen bende yok diye uğraşmadım(reşit değilim 3 tane nays hesabı açtım kendi hesabımı ebeveyinime bağladım para yüklesem çekemiycem orası saçma xd )

Ana konu olmadığı sürece referans link paylaşmak yasak diye biliyorum.

Selam, iş bankası müşterisiyim ama Nayslı değildim, demin üye oldum ancak 50tl falan hiç bir yerde bahsetmiyor? Sadece ilk ödemede 10tl verecez diye bir reklam var? yardımcı olurmusunuz?
Hocam kaydolduğumda bendede çıkmadı alışveriş yaptım sonra çıktı

Hocam kaydolduğumda bendede çıkmadı alışveriş yaptım sonra çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana konu olmadığı sürece referans link paylaşmak yasak diye biliyorum.
Zaten paylaş kazan konum ana konu olduğu için atmıştım ama sileyim yinede zaten gelen giden yok referanslar bozulmuş

önceden 200tl idi ekonomi o kadar mı kötüleşti la :D

Geri