Ne zaman herşeyi eleştirmeye bırakıcaz

Adını vermeyeceğim bir kişi var forumda neyse konuya geçeyim:Telefon önerisi yaptım diye o kişi bana "İnsanları yanlış yönlendiriyorsun" falan dedi ve yaşımın 21 olduğunu söylediğimde ayrıca profil fotoğrafını eleştirdiğimde baya tartıştık falan. Kendisinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ayrıca bir kişiye hakaret etmişti onu da söyleyeyim bu tür kişiler neden forumda var anlamıyorum ki.
Bu arada söyleyeyim onun yaptığı şey bir eleştiri değildi.

Adını vermeyeceğim bir kişi var forumda neyse konuya geçeyim:Telefon önerisi yaptım diye o kişi bana "İnsanları yanlış yönlendiriyorsun" falan dedi ve yaşımın 21 olduğunu söylediğimde ayrıca profil fotoğrafını eleştirdiğimde baya tartıştık falan. Kendisinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ayrıca bir kişiye hakaret etmişti onu da söyleyeyim bu tür kişiler neden forumda var anlamıyorum ki.
shadow dan bahsediyo xd

toplum herşeyi eleştiriyor bir eleştimeyin size eleştirince savunmaya geçiyorsunuz nasıl bir toplumdayız
bende herseyı elestırıyorum ama asla dısa vurmuyorum kendımın elestırılmesınıde cok sevıyorum herneyse bu ulkede elestırme durumu asla bıtmez

toplum herşeyi eleştiriyor bir eleştimeyin size eleştirince savunmaya geçiyorsunuz nasıl bir toplumdayız
Eleştiri aslında baktığımızda eleştirisine kişinin kendisini geliştirmesine olanak sağlar. Böyle bakınca sorun yok ama sorun var hem de büyük bir sorun. İnsanlar Eleştiri görünce direk savunmaya geçiyor ve sonucunda ortaya sebepsiz savunma çıkıyor ve cevaplara bakmadan amaç kendi savunduğunu korumak oluyor. Bu olunca da Eleştiri kötü oluyor. İnsanlar ne zaman savundukları şeyi gerçekten mantıklı bir sebep için savunursa o zaman Eleştiri kültürü düzelecek. Bu olmadığı için şuan bu haldeyiz eleştiren herkesin kötü adam olduğu haldeyiz

X SHADOW X ahahahaha 10 dakıkaya gelır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,914
Üyeler
184,533
Son üye
EKa55
Geri