Neler Yeni

Ne zaman yulaf yemeliyim

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Dün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi bugünde verdiği haraketleri çalıştıracak 1 buçuk veya 2 saat sonra fitnessa gidicem benim amacım kilo verip kas kütlesini arttırmak çünkü yağ oranım biraz fazla 72 kiloyum ama yağlıyım bu yağları kasa dönüştürmek istiyorum şimdi ben ne kadar yulaf yiyeyim veya soperdan sonra mı yiyeyim hiç bir bilgim yok öğretirseniz sevinirim

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Dün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi bugünde verdiği haraketleri çalıştıracak 1 buçuk veya 2 saat sonra fitnessa gidicem benim amacım kilo verip kas kütlesini arttırmak çünkü yağ oranım biraz fazla 72 kiloyum ama yağlıyım bu yağları kasa dönüştürmek istiyorum şimdi ben ne kadar yulaf yiyeyim veya soperdan sonra mı yiyeyim hiç bir bilgim yok öğretirseniz sevinirim
1- Yağlar kasa dönüşmez.
2- İstediğin zaman yiyebilirsin kahvaltıda yemek daha iyi olur. Spor sonrası tavuk vb yiyecekleri yemen daha doğru olur. 100 gr tüketebilirsin.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Sabah yiyin. Lifli olduğu için sizin acıkmanızı engeller. Bu sayede daha az yersiniz ve kalori açığı yapmak kolaylaşır. Siz yine de hocanıza danışın.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Hoc
am ilk olarak yaglari kasa cevirmek diye bir sey yok
Yag yakmak
Ve kas kazanmak var

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Yağlar kasa dönüşmez.
2- İstediğin zaman yiyebilirsin kahvaltıda yemek daha iyi olur. Spor sonrası tavuk vb yiyecekleri yemen daha doğru olur. 100 gr tüketebilirsin.
spor sonrası ton balıklı salata yesem uygun olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoc

am ilk olarak yaglari kasa cevirmek diye bir sey yok
Yag yakmak
Ve kas kazanmak var
ya zaten biliyorum da yazmaya üşendim yağ yakıp kas yazanmayı biliyorum elbette

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Yulaf diyip hapur hupur dalma
Kalorilidir 400 kalori var yaklasik 100 graminda
Tepeleme bir kase 150 grama kadar alabilir
Sabah 100 gram yarin yagli sutle tuketebilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Yulaf diyip hapur hupur dalma
Kalorilidir 400 kalori var yaklasik 100 graminda
Tepeleme bir kase 150 grama kadar alabilir
Sabah 100 gram yarin yagli sutle tuketebilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktir
tamamdr sağ olun birde bu sabah 2 tatlı biber 2 küçük domates 1 buçuk dilim peynir ve 2 yumurta yedim annem hazılamış sabah ben uyurken daha iyisi olabilir bence, siz sabah kahvaltısında ne önerirsiniz

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Özellikle yulaf yemene gerek yok yeni başladıysan bir kaç cahil sana yulaf yulaf diye inlemistir kesin. Kilo vermek istiyorsan 350 kalori açığı bırakıp kardiyo yapman lazım kas kaybını en aza indirgemek için de protein tuket gunde en az 100 gr olacak şekilde. Yulafi da çok tok tuttuğu için yiyebilirsin senin başka yemek yemeni engeller bi rde lif yüksektir ama o lifte her şey de var yeni bir işe yaramaz günümüz youtuberleri yuzunden herkesin elinde yulaf var şuan halbuki cok degil 5 6 sene önce hayvanlara yem diye atardık anasını satym şuan bu sporcular yüzünden aşırı pahalı oldu.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Spo
tamamdr sağ olun birde bu sabah 2 tatlı biber 2 küçük domates 1 buçuk dilim peynir ve 2 yumurta yedim annem hazılamış sabah ben uyurken daha iyisi olabilir bence, siz sabah kahvaltısında ne önerirsiniz
r yaptigim siralardaki kahvaltimi soyliym
80 gr lor peyniri
4 yumurta haslanmis
Salatalik domates
2 dilim hindi fume
100 gram yulaf az yagli sut esliginde
Hem protein hem karbonhidrat olarak cok dengeli bir beslenmeydi benim icin cok faydasini gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle yulaf yemene gerek yok yeni başladıysan bir kaç cahil sana yulaf yulaf diye inlemistir kesin. Kilo vermek istiyorsan 350 kalori açığı bırakıp kardiyo yapman lazım kas kaybını en aza indirgemek için de protein tuket gunde en az 100 gr olacak şekilde. Yulafi da çok tok tuttuğu için yiyebilirsin senin başka yemek yemeni engeller bi rde lif yüksektir ama o lifte her şey de var yeni bir işe yaramaz günümüz youtuberleri yuzunden herkesin elinde yulaf var şuan halbuki cok degil 5 6 sene önce hayvanlara yem diye atardık anasını satym şuan bu sporcular yüzünden aşırı pahalı oldu.
Yulaf sart degil protein odakli beslenebilirsin arkadasin dedigi gibi
Ya kaybetmek icinde sadece kalori acigi yapman yeterli 400-500 kadar
Bol bol su ic
Karbonhidrat almayi unutma dengeli bir sekilde onu da al keza ayni bicim 40-50 gr kadar da yag almayi unutma hormonlarin calismasi icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom