Neler Yeni

Neden 120 Lik Sıvı Soğutma Alınmaz?

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
Bütçe
1200
geçenlerde 2 tane 120lik sıvı soğutucu mondeli arasında kaldım fakat insanlar genellikle hava tower tipi soğutucu önerdi onun yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
İbrahim Göktuğ Kayabaşı
Tek fan olduğunda soğutmak için daha çok dönüyor. 240mm daha az ses yapar bu yüzden. Kule tipini kullanmadım ama ona bişey diyemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bazı sağlam kule tipi soğutucular çoğu 120mm sıvı soğutucuyu geçiyor bu yüzden. ve hatta 240mm sıvı soğutucularla yarışabiliyorlar.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam aynı fiyatlara hatta bir tık daha aşağısına alacağınız kule tipi soğutma ile 120 mm sıvı soğutmanın soğutma performansları hemen hemen aynı. 120mm sıvı soğutma gerek pompanın sesi gerekse fanın 240mm sıvı soğutmaya kıyasla daha devirli çalışması (sıvıyı soğutmak için) kule tipi soğutucu almayı daha mantıklı kılıyor. Ama şu da var kardeşim ben kule tipi soğutmanın kaba görüntüsünü sevmiyorum sıvı soğutmayı da egzoz fanı gibi kullanıcam diyip tercih edenler de var.

milenix

80+ Gold
Gereksiz pompa sesi, yüksek devirde çalışması dolayısıyla yüksek fan sesi, çoğunun performansının çöp olması...

Can...

80+ Platinum
geçenlerde 2 tane 120lik sıvı soğutucu mondeli arasında kaldım fakat insanlar genellikle hava tower tipi soğutucu önerdi onun yerine
Gereksiz para israfı pek bir performansı yok en mantıklı kule tipi kaliteli bir şey almak o paraya

baba705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa K. Sırma
Hocam aynı fiyatlara hatta bir tık daha aşağısına alacağınız kule tipi soğutma ile 120 mm sıvı soğutmanın soğutma performansları hemen hemen aynı. 120mm sıvı soğutma gerek pompanın sesi gerekse fanın 240mm sıvı soğutmaya kıyasla daha devirli çalışması (sıvıyı soğutmak için) kule tipi soğutucu almayı daha mantıklı kılıyor. Ama şu da var kardeşim ben kule tipi soğutmanın kaba görüntüsünü sevmiyorum sıvı soğutmayı da egzoz fanı gibi kullanıcam diyip tercih edenler de var.

Gereksiz para israfı pek bir performansı yok en mantıklı kule tipi kaliteli bir şey almak o paraya

mesala hangi kule tipi soğutucu alınabilir. max 1100-1200 arası ?

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle söyleyeyim zaten r5 1600 AF kullanıyorum (termal macunun eskidiğini biliyorum) valorant gibi işlemci tabanlı bi oyunda rahat 84 C. Üstü görüyor ve bri sorun daha var kasam hava sülkünasyonu açısından kule tipi soğutmaya pek elverişli değil
Bana soğutma açısından öneri verirmisiniz?

Ekler

• A02ECF93-7C4D-4787-94FB-CC0602FEFF01.jpeg
    A02ECF93-7C4D-4787-94FB-CC0602FEFF01.jpeg
    1.3 MB · Hit: 21

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
çünkü kule tipi soğutucuların ısı kapasitesinden daha kötü bir ısı kapasitesi var.
Görüntü haricinde hiç bir artısı yok, eksisi çok.

baba705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa K. Sırma
çünkü kule tipi soğutucuların ısı kapasitesinden daha kötü bir ısı kapasitesi var.
Görüntü haricinde hiç bir artısı yok, eksisi çok.

1. cümlede nedemek istediğinizi anlamadım biraz daha açık konuşurmusunuz ?
2. cümlede ise hiç bir artısı yok derken gerçekten ciddimisiniz ? artısı olmadığına
ve dejavantajları ile ilgili çalışmalarınızı bilgilerinizi video olarak paylaşırmısınız ?

Top Bottom