Neler Yeni

Neden bu forumdaki herkes her şeye "alınmaz" yazıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
illusionvisible
Arkadaşlar bu forumda çok yeniyim ve dışarıdan nasıl gözüktüğünü ve ilk deneyimlerimin nasıl olduğunu anlatmak isterim

En az 6-7 sistem konusu açtım hepsine gelen cevap "Alınmaz." başka bir şey yok sadece "Alınmaz." başka bir konuya bakıyorum yine "Alınmaz." yazıyor başka bi konuya geçiyorum "Alınmaz." yazıyor çok az insan gerçekten yardımcı olmak için burada bulunuyor bunun dışındaki tüm forum üyeleri "alınmaz"

bide herkes neden 30.000tllik sistemi varmış gibi davranıyor 4-5klık sistemlerin hiçbirine "alınabilir" yazan görmedim

ELECTUS

80+ Silver
Çünkü ya fiyatı pahalıdır yada kronik sorunlu parça vardır bu yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
illusionvisible
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü ya fiyatı pahalıdır yada kronik sorunlu parça vardır bu yüzden.
sen çok güzel bir açıklama yapmışsın benim belirttiğim şey forumdaki çoğu kişi sadece cevap olarak "alınmaz." yazıp geçiyor bundan bahsediyorum

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bunu 5 günde görmen ironik :D

Fiyatı yada parçası kötüdür.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu forumda çok yeniyim ve dışarıdan nasıl gözüktüğünü ve ilk deneyimlerimin nasıl olduğunu anlatmak isterim

En az 6-7 sistem konusu açtım hepsine gelen cevap "Alınmaz." başka bir şey yok sadece "Alınmaz." başka bir konuya bakıyorum yine "Alınmaz." yazıyor başka bi konuya geçiyorum "Alınmaz." yazıyor çok az insan gerçekten yardımcı olmak için burada bulunuyor bunun dışındaki tüm forum üyeleri "alınmaz"

bide herkes neden 30.000tllik sistemi varmış gibi davranıyor 4-5klık sistemlerin hiçbirine "alınabilir" yazan görmedim
su630 alınır
armor ekran kartı alınır
turbox alınır
izoly alınır
powerboost psu alınır
mesh olmayabn kasa alınır
a320 alınır
ryzen 3 1200 alınır
intel 9100f alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
illusionvisible
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu 5 günde görmen ironik :D

Fiyatı yada parçası kötüdür.
az önce arkadaşa verdiğim cevabın aynısını sana yazıyorum

"alınmaz çünkü xxx" yazmak var "alınmaz." yazmak var benim takıldığım kısım "alınmaz." yazıldığı zaman hiçbir yardımı dokunmuyor kimsenin

• Beğen
Reaksiyonlar: maje

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
az önce arkadaşa verdiğim cevabın aynısını sana yazıyorum

"alınmaz çünkü xxx" yazmak var "alınmaz." yazmak var benim takıldığım kısım "alınmaz." yazıldığı zaman hiçbir yardımı dokunmuyor kimsenin
O zaman evet doğru öyle bir sürü insan var. Ama açıklaması yapıldıysa ''Alınmaz'' denmesinde bir sakınca yok. Mesela birisi sistemin kötülerini yazmıştır başkası gelip ''Alınmaz'' derse bunda bir sakınca yoktur.

BrkeAkblt

80+
alınmaz diyormuşuz fazla kanka
hepsi alınır
olay alınmaz demeniz değil hala anlamamışsın ya da anlamak istemiyosun olay sadece alınmaz demeniz alınmaz diyip nedenini açıklasanız biz de bir şeyler öğrenebiliriz ama siz "alınmaz." diyip gidiyosunuz anlamı yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
olay alınmaz demeniz değil hala anlamamışsın ya da anlamak istemiyosun olay sadece alınmaz demeniz alınmaz diyip nedenini açıklasanız biz de bir şeyler öğrenebiliriz ama siz "alınmaz." diyip gidiyosunuz anlamı yok
ok
630 alınmaz çünkü kronik sorunlu
armor alınmaz ısınıyor
turbox izoly aldıysanız csgoda c4 diye satın
mesh olmayan kasa laınmaz hava almadığından paröçalar ısınır
1200 piyasada yok
9100f alınmaz eski soket 4/4 yapılı
a320 alınmaz oc siz amd ayransız kebap gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular