DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,489 Dahası Reaksiyon skoru 633 İsim Mustafa Kaçar 2 Temmuz 2020 #1 Bugün baktım hababam sınıfı uyanıyorda Damat Ferit yok aynı zamanda hababam sınıfı tatilde Güdük Necmi ve Damat Ferit yok bunun sebebi nedir
Bugün baktım hababam sınıfı uyanıyorda Damat Ferit yok aynı zamanda hababam sınıfı tatilde Güdük Necmi ve Damat Ferit yok bunun sebebi nedir
F firatbey 80+ Silver Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 2,171 2 Temmuz 2020 #2 Bilemeyiz kanka gidip niye katılmadınız diye soran yok sanırım aramızda
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 2 Temmuz 2020 #3 DxReadTR yazmış: Bugün baktım hababam sınıfı uyanıyorda Damat Ferit yok aynı zamanda hababam sınıfı tatilde Güdük Necmi ve Damat Ferit yok bunun sebebi nedir Devamı için tıklayın... Hemen Ertem Eğilmez'e soruyorum bu adamlar neden yok diye
DxReadTR yazmış: Bugün baktım hababam sınıfı uyanıyorda Damat Ferit yok aynı zamanda hababam sınıfı tatilde Güdük Necmi ve Damat Ferit yok bunun sebebi nedir Devamı için tıklayın... Hemen Ertem Eğilmez'e soruyorum bu adamlar neden yok diye