Neler Yeni

Neden İnce Hesap Böyle Yapıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Merhaba Arkadaşlar, incehesap.com Sevdiğim Bir Alışveriş Sitesi. Malesef Cuma Fırsatlarında, İndirimlerinde Ne Derseniz Malesef Fiyatların Dakikalar İçinde Şişirildiğimi Görmekteyim. Bu Durum Beni Rahatsız Etti. Saat 17.00'de İndirime Girecek Ekipmanlar Belli Oluyor. Örnek Olarak Bu Hafta AMD Ryzen 5 3600 İlk Belli Olan Ürün. Dakikalar İçerisinde Sayfayı Yenilediğimde Fiyatın Şişirildiğine Şahit Oldum. Donanım Arşivininde Bu Durumda Farkında Olup Olmadığı Konusunda Bir Bilgim Mevcut Değil. İnşallah Donanım Arşivi Yöneticileri Bu Durumu incehesap.com Yönetimine İletirler Ve Bu Problem Çözülür....

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Merhaba Arkadaşlar, incehesap.com Sevdiğim Bir Alışveriş Sitesi. Malesef Cuma Fırsatlarında, İndirimlerinde Ne Derseniz Malesef Fiyatların Dakikalar İçinde Şişirildiğimi Görmekteyim. Bu Durum Beni Rahatsız Etti. Saat 17.00'de İndirime Girecek Ekipmanlar Belli Oluyor. Örnek Olarak Bu Hafta AMD Ryzen 5 3600 İlk Belli Olan Ürün. Dakikalar İçerisinde Sayfayı Yenilediğimde Fiyatın Şişirildiğine Şahit Oldum. Donanım Arşivininde Bu Durumda Farkında Olup Olmadığı Konusunda Bir Bilgim Mevcut Değil. İnşallah Donanım Arşivi Yöneticileri Bu Durumu incehesap.com Yönetimine İletirler Ve Bu Problem Çözülür....
Bilgilendirdiğin için teşekkürler dostum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Aynen dediğiniz gibi. Fiyatlar indirimden önce şişiriliyor ve indirimde iken sanki çok büyük bir indirim yapılmış gibi duruyor. Ama bu sitenin kötü olduğu anlamına gelmez. Bir pazarlama taktiğidir. Ve bunu yapmayan site neredeyse yoktur. Ayrıca hiç de fena indirimler değil doğrusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur Hocam Fakat Bu Durum Belirttiğim Gibi Beni Rahatsız Etti, Dediğiniz Gibiyse Sabit Kur Kullanılmamakta...
Mesaj otomatik birleştirildi:

incehesap.com Sevdiğim Bir Alışveriş Sitesi
Aynen dediğiniz gibi. Fiyatlar indirimden önce şişiriliyor ve indirimde iken sanki çok büyük bir indirim yapılmış gibi duruyor. Ama bu sitenin kötü olduğu anlamına gelmez. Bir pazarlama taktiğidir. Ve bunu yapmayan site neredeyse yoktur. Ayrıca hiç de fena indirimler değil doğrusu.
Dediğim Gibi Sevdiğim Bir Site Kötülemiyorum :)

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
İndirimi onaylamadan alınan ürünlerin gönderimi de gerçekleşse keşke

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ekran Alıntısı.PNG

Gerçekten indirim yapılıp yapılmadığına siz karar verin. Bütün siteler böyle. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505108780.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
İlker
Arkadaşlar Ben Sıkıntımı Yada Serzenişimi Aktaramadığımı Düşünüyorum. Örnek Veriyorum, 09.00 İndirim Yapılması Planlanan Bir Ürün Paylaşılıyor. Bunda Hemfikir Olduğumuzu Düşünüyorum. 09.02 (Tamamen Dakika Konusunda Gerçek Değildir.) Yapılan Ücretlerde Artış Mevcut Bu Artışı 3-4 Ürün Paylaşıldığında Üst Üste Gördüm. Benim Bunu Görmem Beni Üzdü Açıkcası Ben Bunu Aktarmak İstedim. Satış Pazalama Taktiklerini Kur Farkını Yıllardır Çeşitli Sitelerde Ve Somut Mağazalarda Görmekteyiz. Benim Açımdan Bu Ekipmanlarla Bir İlgim Yok Şuanlık :) Alacak Arkadaşlar Düşünsünler...

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Şişirsinler ne fark eder biliçli tüketici onun piyasa fiyatını bilir zaten mesela ben sipariş verirken adresi düzenlediğim için 3600 kaçırdım çok pişmanım. O fiyata nerden bulacaksın o işlemciyi. Şişirmeleri sıkıntı değil yani piyasası belli ürünlerin.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ryzen 3600 indirimliydi. Fiyatı uygun.
Ben 3 hafta kadar önce Vatan'dan 1.220 TL'ye almıştım.

Onun dışında "Gaming Gecesi"nden ziyade "Gaming Klavye-Mouse Gecesi" gibiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,242
Üyeler
160,818
Son üye
Mustafa07750
Top Bottom