Neler Yeni

neden internetten bir şey alınmamalı

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Muhammet Çağrı
Benim bir tanıdığım vardı. Adam yıllar önce Trendyol üzerinden sahte deterjan satarak köşeyi döndü. Şaka yapmıyorum. Ürünün yorumları da çok iyiydi.
Hakkını veriyormuş ama :D Benim amcam da replika işlemci satarak yaptı Türkiye ye o soktu teplika işlemciyi zamanında tabii.

emircan22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emircan Özdemir
Wevibe, Lovense, Satisfyer gibi Amerikan malı orijinal titreşimli cinsel oyuncakların da sahtesi çok fazla. Ürünü 8 bin küsür liraya aldım sonra geldi bir baktım çin malı replika. Satış sayfasındaki görsele ürünün orijinalini koyuyorlar ve trendyol bunu engellemiyor. Cinsel ürün diye utanıp iade edemeyeceğimi düşündüler ama göğsümü gere gere iade kodu oluşturup iade ettim gramda utanmadım birde üstüne tüketici haklarına bastım şikayeti. Bu tip durumlarda utanıp ezilip büzülürsen afdersin koyar geçerler. Hakkınızı arayın mutlaka. İade ücretini de söke söke aldım trendyoldan.

Son düzenleme:

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bir şeyin orijinalini kullanacak kadar zengin olmadım ama sitelerde sitenin kendisinin sattığı ürün dışarıdaki esnafın ürününden daha güvenilirdir. Orijinalligi pek önemli olmayan şeyleri de diğer satıcılardan alabilirsiniz ama internetten alışveriş yapılmaz demek çok yanlış. Şuanda internet alışverişi dışarıdaki alışverişten daha güvenilir ve ucuz

Top Bottom