AneX
80+ Silver
Dahası
11.sınıfım resimler konuşsun
bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
Tahmin edilen görüntüler11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
Milli eğitimin Okulları açmasındaki ısrarı anlamış değilim,okul eğitim cart curt yani sağlıktan dahamı önemlidir.11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
biliyorlarsa niye açtılar hocam,maske kadar Sosyal mesafeninde önemli olduğunu bilmiyormu Bilim Kurulu,senden benden iyi biliyorlarsa çocukların taşıyıcı olduklarınıda biliyorlar,o çocukların aileleri,belkide evde kronik/yaşlı bireylerininde olduğunu tahmin edemiyorlarmı,okulları açmak tamamen saçmalık.Okullar açılırken bu manzaraların oluşacağını bilerek açtılar zaten.
eğiyim hayatımız battıbiliyorlarsa niye açtılar hocam,maske kadar Sosyal mesafeninde önemli olduğunu bilmiyormu Bilim Kurulu,senden benden iyi biliyorlarsa çocukların taşıyıcı olduklarınıda biliyorlar,o çocukların aileleri,belkide evde kronik/yaşlı bireylerininde olduğunu tahmin edemiyorlarmı,okulları açmak tamamen saçmalık.
Aşıya güvendiler.biliyorlarsa niye açtılar hocam,maske kadar Sosyal mesafeninde önemli olduğunu bilmiyormu Bilim Kurulu,senden benden iyi biliyorlarsa çocukların taşıyıcı olduklarınıda biliyorlar,o çocukların aileleri,belkide evde kronik/yaşlı bireylerininde olduğunu tahmin edemiyorlarmı,okulları açmak tamamen saçmalık.
bunlar kuru mazeret hocam,isteyen uzaktan eğitimdende anlar,ciddiye alır ve eğitimini çöp etmez,sırf sen hocalarla yüz yüze ders işleyip 2 arkadaşla rahat sohbet ediceksin sevdiğin kızı okulda görüceksin (Genelleme) diye kimsenin sağlığını riske atmak doğru değil burda bulaş ve Ölüm sayılarını biliyoruz durumu biliyorum ekonomik olarak zaten zarar var sırf pandemiden okullar 1-2 senedir resmen kapalı ama hala virüs gereğinden fazla,neden çünkü gerekli özen yok,birisinin maskesi çenesinde diğerinin kolunda diğeri aşı olmam çip var der,tamam aşı bir zorunluluk değil ama diğerlerine uymak lazım ve tablodanda gördüğün gibi kimsenin umrunda değil,bak olacakları söylüyeyim okullar toplu karantina yer,vaka sayıları artar ve okullar kapanır.eğiyim hayatımız battı
Aşı virüsten korumaz hocam,aşı eğer virüs kapman halinde olabilecek en az zararı almanı sağlar,aşı vurulduğunda Vaka sayıları düştümü,tabi işte ağır hasta sayısı hastanedeki yatak sayıları felan azaldı doğrudur,ama tek başına buna güvenirsen patlarsın,bu insanların aileleri var,yaşlılar var kronikler var sırf aşıya güvenip bukadar insanı riske atmak,ya aşı var korur o demek akıl karı değil bana göre.Aşıya güvendiler.
Bence dışarda kimse maske takmazken, 100 0 kişilk kongreler yapılırken, avm lerde herkes maskesiz dolaşırken okul gibi önemli yerin kapatılması çok saçma. Ayrıca ister kabul et ister kabul etme online eğitim sınıftaki gibi asla olmuyor. Eğer sağlığını düşünüyorsan da git ol aşını bende 15 dk önce biontech oldum birazda olsa rahatım artık.bunlar kuru mazeret hocam,isteyen uzaktan eğitimdende anlar,ciddiye alır ve eğitimini çöp etmez,sırf sen hocalarla yüz yüze ders işleyip 2 arkadaşla rahat sohbet ediceksin sevdiğin kızı okulda görüceksin (Genelleme) diye kimsenin sağlığını riske atmak doğru değil burda bulaş ve Ölüm sayılarını biliyoruz durumu biliyorum ekonomik olarak zaten zarar var sırf pandemiden okullar 1-2 senedir resmen kapalı ama hala virüs gereğinden fazla,neden çünkü gerekli özen yok,birisinin maskesi çenesinde diğerinin kolunda diğeri aşı olmam çip var der,tamam aşı bir zorunluluk değil ama diğerlerine uymak lazım ve tablodanda gördüğün gibi kimsenin umrunda değil,bak olacakları söylüyeyim okullar toplu karantina yer,vaka sayıları artar ve okullar kapanır.
ben burda özellikle okul kapansın demiyorum,üsteki yorumumdada demiştim gerekli özenin uygulanmadığını,arkadaşın fotoğrafını görüyorsun değilmi,orda kaç tane taşıyıcı var Allah bilir,Sosyal mesafe yok,ben bu yüzden Uzaktan eğitim olmasının yanındayım,bilinçsiz birçok öğrenci var ve bunlar dikkat etmedikleri için sorun yaratıyor,Söylermisin Uzaktan Eğitim ile Okuldaki eğitim arasındaki farkları,ben kendi sağlığım kadar ailemin sağlığını düşünüyorum,1 Doz aşı vurup maske mesafeye dikkat etmemek mantıklı değil ve ben kendi hayatımı riske atmak istemiyorum.Bence dışarda kimse maske takmazken, 100 0 kişilk kongreler yapılırken, avm lerde herkes maskesiz dolaşırken okul gibi önemli yerin kapatılması çok saçma. Ayrıca ister kabul et ister kabul etme online eğitim sınıftaki gibi asla olmuyor. Eğer sağlığını düşünüyorsan da git ol aşını bende 15 dk önce biontech oldum birazda olsa rahatım artık.