denedim ethermine da hiç çıkılmıyordu pc ye restart atmam gerekiyordu bu hatayı aldıktan sonraBiraz göz gezdirdim ne yazık ki çözüme ulaşan birini bulamadım, misal alttaki eleman da farklı programda aynı hatayı almış.
Başka mining programı ile kazım yapmayı denediniz mi ?
NBMiner kullanıyor olması lazım arkadaşın. NBMiner otomatik ayarlamıyor mu ayarları?Bende yaşadım bu sorunu ve çözüme ulaştırmıştım. OC yaptığın değerlerin sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığını kontrol et öncelikle.
Alıntıyı görüntüle
Büyük ihtimalle bu ekrana dokunmuşsundur. Bu ekranda voltajı 950'nin altına getirince CUDA bulunamadı hatası veriyor. 950wattın altındaki bir değerden coreclock oynaması yapınca mining CUDA'yı bulamıyor. Önce bir coreclock'unu 0 a getir ve miningi başlat. Ardından baktın sorun yok, ona göre bir ayar çek hangi kartı kullanıyorsun bilmiyorum, karttan karta göre değişecektir. Ben 2070s kullanıyorum kendi kasamda ve 950w'ın aşağısındaki coreclock ayarında sorun yapıyor ama diğer pc de 3070'de 943 yani 950'nin altı sorun yapmıyor.
Ben bu şekilde düzelterek sonuca ulaşmıştım, umarım işe yarar.
3060 Kullanıyorum ve dedğiniz voltaj ayarı sanırım ona ellemedimBende yaşadım bu sorunu ve çözüme ulaştırmıştım. OC yaptığın değerlerin sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığını kontrol et öncelikle.
Alıntıyı görüntüle
Büyük ihtimalle bu ekrana dokunmuşsundur. Bu ekranda voltajı 950'nin altına getirince CUDA bulunamadı hatası veriyor. 950wattın altındaki bir değerden coreclock oynaması yapınca mining CUDA'yı bulamıyor. Önce bir coreclock'unu 0 a getir ve miningi başlat. Ardından baktın sorun yok, ona göre bir ayar çek hangi kartı kullanıyorsun bilmiyorum, karttan karta göre değişecektir. Ben 2070s kullanıyorum kendi kasamda ve 950w'ın aşağısındaki coreclock ayarında sorun yapıyor ama diğer pc de 3070'de 943 yani 950'nin altı sorun yapmıyor.
Ben bu şekilde düzelterek sonuca ulaşmıştım, umarım işe yarar.
NBMiner kullanıyor olması lazım arkadaşın. NBMiner otomatik ayarlamıyor mu ayarları?
AyarlamıyorNBMiner kullanıyor olması lazım arkadaşın. NBMiner otomatik ayarlamıyor mu ayarları
NBMiner kullanıyorken buradan ayar yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız, burayı sıfırlayıp öyle çalıştırıp deneyin isterseniz.3060 Kullanıyorum ve dedğiniz voltaj ayarı sanırım ona ellemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şu an ayarları kıstım sabit ve temiz mh değeri alabilmek için gece her saniye crash yesin istemiyorum
Ben NBMiner'ı otomatik ayarlıyor sanıyordum. Kusura bakmayın o zaman.Ayarlamıyor
Hocam denedim 41 mh veriyor ve temiz çalışıyor crash sizNBMiner kullanıyorken buradan ayar yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız, burayı sıfırlayıp öyle çalıştırıp deneyin isterseniz.