Neler Yeni

Neden Mining Crash yiyorum

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
1630097850035.png

Böyle hata alıyorum mining kapanıp kendisini tekrar açıyor. Açınca 41 mh dan yani o.c suz haliyle çalıştırıyor. Sabah akşam bunun başında duramayacağıma göre bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirm?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İnternette biraz baktım fakat hata kodu ile elle tutulur bir şey bulamadım. Bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşıyormuş fakat herhangi bir çözüm belirtmemişler.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz göz gezdirdim ne yazık ki çözüme ulaşan birini bulamadım, misal alttaki eleman da farklı programda aynı hatayı almış.
Başka mining programı ile kazım yapmayı denediniz mi ?
denedim ethermine da hiç çıkılmıyordu pc ye restart atmam gerekiyordu bu hatayı aldıktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine salarım pc yi kendi başına ama hata verince 41 mh ile kazıyor o.c yapmam gerekiyor her seferinde

@FPU/CACHE Hocam komik olan şey ney?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bende yaşadım bu sorunu ve çözüme ulaştırmıştım. OC yaptığın değerlerin sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığını kontrol et öncelikle.

Untitled.png

Büyük ihtimalle bu ekrana dokunmuşsundur. Bu ekranda voltajı 950'nin altına getirince CUDA bulunamadı hatası veriyor. 950wattın altındaki bir değerden coreclock oynaması yapınca mining CUDA'yı bulamıyor. Önce bir coreclock'unu 0 a getir ve miningi başlat. Ardından baktın sorun yok, ona göre bir ayar çek hangi kartı kullanıyorsun bilmiyorum, karttan karta göre değişecektir. Ben 2070s kullanıyorum kendi kasamda ve 950w'ın aşağısındaki coreclock ayarında sorun yapıyor ama diğer pc de 3070'de 943 yani 950'nin altı sorun yapmıyor.

Ben bu şekilde düzelterek sonuca ulaşmıştım, umarım işe yarar.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende yaşadım bu sorunu ve çözüme ulaştırmıştım. OC yaptığın değerlerin sağlıklı olarak çalışıp çalışmadığını kontrol et öncelikle.

Alıntıyı görüntüle

Büyük ihtimalle bu ekrana dokunmuşsundur. Bu ekranda voltajı 950'nin altına getirince CUDA bulunamadı hatası veriyor. 950wattın altındaki bir değerden coreclock oynaması yapınca mining CUDA'yı bulamıyor. Önce bir coreclock'unu 0 a getir ve miningi başlat. Ardından baktın sorun yok, ona göre bir ayar çek hangi kartı kullanıyorsun bilmiyorum, karttan karta göre değişecektir. Ben 2070s kullanıyorum kendi kasamda ve 950w'ın aşağısındaki coreclock ayarında sorun yapıyor ama diğer pc de 3070'de 943 yani 950'nin altı sorun yapmıyor.

NBMiner kullanıyor olması lazım arkadaşın. NBMiner otomatik ayarlamıyor mu ayarları?

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya

Alıntıyı görüntüle

3060 Kullanıyorum ve dedğiniz voltaj ayarı sanırım ona ellemedim

1630098874166.png

Şu an ayarları kıstım sabit ve temiz mh değeri alabilmek için gece her saniye crash yesin istemiyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
3060 Kullanıyorum ve dedğiniz voltaj ayarı sanırım ona ellemedim

Alıntıyı görüntüle
Şu an ayarları kıstım sabit ve temiz mh değeri alabilmek için gece her saniye crash yesin istemiyorum
NBMiner kullanıyorken buradan ayar yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız, burayı sıfırlayıp öyle çalıştırıp deneyin isterseniz.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Yada ayarlamış hali 41mh veriyor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
NBMiner kullanıyorken buradan ayar yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız, burayı sıfırlayıp öyle çalıştırıp deneyin isterseniz.
Hocam denedim 41 mh veriyor ve temiz çalışıyor crash siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom