Nedir bu AMD fanboyluğu?

monitör hzsinden daha fazla fps alman yinede oyunu daha akıcı hale getiriyor,
ingilizcen varsa izleyip öğrenebilirsin
Evet teorik olarak saniyede ne kadar kare işlersen o kadar yaşanacak input lag'ı düşürürsün. Fakat burda bir denge önemli, kartın tutarlı kareler işleyebilmesi için limitlemek daha akıcı oyun deneyimi sağlayabilir.

Sorun çıkarmıyor oyunları tam performans oynatıyor, AMD de en son oyunlar sürekli takılıyordu takılmasın diye overclock yapınca da çok ısınıyordu büyük ihtimalle son serileri daha iyidir ona bir şey diyemem.
Dediğin sorunlar Radeon için geçerli Ryzen için değil.

Sorun çıkarmıyor oyunları tam performans oynatıyor, AMD de en son oyunlar sürekli takılıyordu takılmasın diye overclock yapınca da çok ısınıyordu büyük ihtimalle son serileri daha iyidir ona bir şey diyemem.
7800x3d kullanıyorum, böyle bir sorun yok. Bundan önce de 5600 ve 2400g kullandım yine sorun yoktu. RX570 ve rx6600xt kullandım yine ısınma veya takılma sorunları yoktu. Zaten intelde de 14900k haricinde sorun yok demenizden belli oluyor her şey. AMD kötülemek için açılmış bir konu.

Konuya yazılan cevapların %80i falan dümdüz AMD fanboyluğu yapıyor, düzgün cevap yazanlar, neden AMD alınması gerektiğini düzgün dille anlatanlar üzerine alınmasın onlara teşekkür ederim.

Sonuç olarak kimse başka tavsiye vermediği için 7-8 bin lira bandına bir i9 almaya karar verdim testleri görünce sırf biraz daha ucuz diye i7 alıp neden i9 almadım diye pişman olmak istemedim. Alacağım seride sorun yok zaten hepsi stabil işlemcilerin.

Konuya yazılan cevapların %80i falan dümdüz AMD fanboyluğu yapıyor, düzgün cevap yazanlar, neden AMD alınması gerektiğini düzgün dille anlatanlar üzerine alınmasın onlara teşekkür ederim.

Sonuç olarak kimse başka tavsiye vermediği için 7-8 bin lira bandına bir i9 almaya karar verdim testleri görünce sırf biraz daha ucuz diye i7 alıp neden i9 almadım diye pişman olmak istemedim. Alacağım seride sorun yok zaten hepsi stabil işlemcilerin.
tebrik ederim, sana 2. elden 7000 TL'ye 7 yıllık işlemci kitleyen herif ne seviniyodur şimdi var ya. neyse iyi günlerde kullanman dileğiyle slayy 🤭💅

Render alanlar hariç Nvidia gereksiz bence. F/p olarak hem işlemcilerde hem ekran kartlarında AMD önde. Aynı paraya daha fazla performans almak varken neden Nvidia alayım

Evet teorik olarak saniyede ne kadar kare işlersen o kadar yaşanacak input lag'ı düşürürsün. Fakat burda bir denge önemli, kartın tutarlı kareler işleyebilmesi için limitlemek daha akıcı oyun deneyimi sağlayabilir.
fpsi limitlemeyle alakalı kısımda var orayi kaçırdın mı acaba izlerken, çünkü işlemci kullanımı %100 e çıkıp darbogaz yapmadığı sürece stabil fpsde yüksek fps her türlü vsync gynscden daha akıcı görüntü sunar

İ9 mu? Ultra 9 mu?

Geri