Neler Yeni

Neredeyse her oyunda fps drop

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Uzun süre uğraştım fakat çözümünü bulamadım. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Örnek olarak The Forest, L4D2, Minecraft gibi oyunlar. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Windows 11 kullanıyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Uzun süre uğraştım fakat çözümünü bulamadım. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Örnek olarak The Forest, L4D2, Minecraft gibi oyunlar. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Windows 11 kullanıyorum.
Aklıma gelen tüm çözümleri sırasıyla yazıyorum.
1) Ramlerin yerini değiştir.
2) BİOS güncelle. RAM'leri Xmp 1 de kullanıyorsan Xmp 2 yap onu ya da Xmp 2 kullanıyorsan onu Xmp 1 yap.
3) Windows 10 da hiç kullandınız mı? Onda böyle bir problem varmıydı? Eğer yoksa Windows 10 kullanın.
4) Bilgisayarınız yüksek performansta olsun.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma gelen tüm çözümleri sırasıyla yazıyorum.
1) Ramlerin yerini değiştir.
2) BİOS güncelle. RAM'leri Xmp 1 de kullanıyorsan Xmp 2 yap onu ya da Xmp 2 kullanıyorsan onu Xmp 1 yap.
3) Windows 10 da hiç kullandınız mı? Onda böyle bir problem varmıydı? Eğer yoksa Windows 10 kullanın.
4) Bilgisayarınız yüksek performansta olsun.
Son 2 şıkkı yapmıştım pek bir şey değişmedi. Fakat Windows 10 da daha iyi bir performans alıyor gibi hissediyorum. Yarın format atıp w10 a geri dönücem sanırım. HDD sorunluydu değiştirdim fakat drop sorunu yine düzelmedi. Şu drop olayı oyun zevkinin içinden geçiyor resmen.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Bu ilk 2 maddeyi bir deneyin hocam.

Top Bottom