❌İndirim Bitti! Nestlé Damak Sütlü Çikolata Kaplı Antep Fıstıklı Draje, 50 g 10,72TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
İNDİRİM BİTTİ

Nestlé Damak Sütlü Çikolata Kaplı Antep Fıstıklı Draje, 50 g

10,72TL NESTLE4 ve CIKOLATA4 kodlarını satın alım sırasında kupon alanına giriniz.

Kodlar sadece kampanyayı ilk kullanan kişiler için geçerlidir.

Aşağıda ki görselede ki gibi sepete ekleme yapınız.

1683141121110.png

Son düzenleme:
Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.

Amazon satıcılı şekilde ekledim, yine de geçersiz kupon kodu diyor :(

Arkadaşlar daha önce bu promosyonu içeren ürünleri satın aldıysanız bu indirimden faydalanamazsınız.Mesela bende nestle damak aldım bende yararlanamıyorum :) Önce ki fırsatttan yararlanan arkadaşlar almasın ki hiç alamayan varsa aramızda onlar faydalansın bence :) Bu arada kodlar büyük küçük duyarlıdır.Bilginize.

Arkadaşlar daha önce bu promosyonu içeren ürünleri satın aldıysanız bu indirimden faydalanamazsınız.Mesela bende nestle damak aldım bende yararlanamıyorum :) Önce ki fırsatttan yararlanan arkadaşlar almasın ki hiç alamayan varsa aramızda onlar faydalansın bence :) Bu arada kodlar büyük küçük duyarlıdır.Bilginize.
keşke bundan alsaymışım ya bunun sınırı yok galiba istediğin kadar alabiliyorsun

büyük küçük duyarlıdır derken ne demek istedin

Daha önce bu kampanyayı kullanmadım ama hata veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri