net speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorumAlınır, 35Mbps'lik paketini kullanıyorum dedikleri hızı veriyorlar, müşteri hizmetleri iyi.
net speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorumBen millenicom öneririm. Netspeed deneyimim olmadı. Yapa altyapın varsa Türknet öneririm
Müşteri hizmetleri iyidirÖneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...forum.donanimarsivi.com
Tamam, alınabilir.net speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
net speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorum
Netspeed kullanan arkadaşların da görüşünü al istediğin sağlayıcıda seçimini yap hocamnet speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
net speed den alt yapı sorguladığımda 80 mbps gösteriyo 75 lik paketi almayı düşünüyorum
Mart da gecicem suan millenicomdayimmemnun musun net speed den ?
Önemli değilpardon yanlış anlamışım