Neler Yeni

Netbone - FlixNet - RüzgarNet - Millenicom - Comnet nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
1-2 gün önce gece saatlerinde GıbırNet'e geçmeyi düşünüyordum, ama geç saatlerde olduğu için çok uğraşmak istemedim. Yarın hallederim diye düşündüm. Sonrasında da malum zam gelmiş 250 TL olmuş geçmek istediğim tarife. Ben de bu yüzden farklı ISS'lere bakmaya başladım.

PoyrazNet için akşam saatlerinde hızda yavaşlamalar olduğu ve haftada 1-2 kere uzun süreli kesintiler olduğu söylenmişti. O yüzden bundan da soğudum ve şimdi de başlıktaki firmalardan birine geçmeyi düşünüyorum. Ama Millenicom ve Comnet dışındaki 3 sağlayıcıyı daha önce hiç duymadım. Bu yüzden hangisi iyi hizmet verir genel olarak hangisi veremez çok bilgim yok. Bu konuda sizin düşünceniz nedir?

etnetalw

80+ Bronze
1-2 gün önce gece saatlerinde GıbırNet'e geçmeyi düşünüyordum, ama geç saatlerde olduğu için çok uğraşmak istemedim. Yarın hallederim diye düşündüm. Sonrasında da malum zam gelmiş 250 TL olmuş geçmek istediğim tarife. Ben de bu yüzden farklı ISS'lere bakmaya başladım.

PoyrazNet için akşam saatlerinde hızda yavaşlamalar olduğu ve haftada 1-2 kere uzun süreli kesintiler olduğu söylenmişti. O yüzden bundan da soğudum ve şimdi de başlıktaki firmalardan birine geçmeyi düşünüyorum. Ama Millenicom ve Comnet dışındaki 3 sağlayıcıyı daha önce hiç duymadım. Bu yüzden hangisi iyi hizmet verir genel olarak hangisi veremez çok bilgim yok. Bu konuda sizin düşünceniz nedir?
www.fixnet.com.tr/evinterneti & www.tbtnet.net bakabilirsin. Yeni zam yaptılar bir kaç ay zam derdin olmaz bence.
İp,domain yazarak bakabilirsin ping durumlarına firmaların sunucularından.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz

Diğer firmalar da birkaç güne zam yapacak. Firmaların güncel maliyetleri 200 lira seviyelerine çoktan ulaştı.
Poyraznet gibi maliyet sübvanse edip reklam yapmaya çalışan firmalar yakın zamandaki Netgalaksi örneği gibi buhar olabilir.
Çok kısa sürede tüm firmalar zamlarını açıklayacak ve +200 TL'lik tarife ücretleri piyasa normali haline gelecek.
Hatta henüz güncel zammı yansıtmamış Turknet ve Netspeed tarafı 300 liradan yüksek ücretleri masaya koyabilir.

www.fixnet.com.tr/evinterneti & www.tbtnet.net bakabilirsin. Yeni zam yaptılar bir kaç ay zam derdin olmaz bence.
İp,domain yazarak bakabilirsin ping durumlarına firmaların sunucularından.
GIBIRNet'te 12 ay zam derdi olmaz, firma resmi açıklamasına göre en az 12 ay olmak üzere maliyet artışları sübvanse edilecek.
Maliyetlerde olağanüstü artışlara mahal verilmezse 12 aydan daha uzun bir süre bu fiyattan hizmet alınabilir olacak.
Bu sırada diğer firmalar çoktan 350-400 aralığını piyasaya dayatmaya çalışmış olacak :)

etnetalw

80+ Bronze
GIBIRNet'te 12 ay zam derdi olmaz, firma resmi açıklamasına göre en az 12 ay olmak üzere maliyet artışları sübvanse edilecek.
Maliyetlerde olağanüstü artışlara mahal verilmezse 12 aydan daha uzun bir süre bu fiyattan hizmet alınabilir olacak.
Bu sırada diğer firmalar çoktan 350-400 aralığını piyasaya dayatmaya çalışmış olacak :)
Yıl başına kadar zam yok deniliyordu daha yıl başı gelmemişti zam geldi doğru bilgiyi aktarırmısın? Yanlış bilgimiydi yoksa zam yapılma zorunluluğu mu oldu? Ekonomik fiyat olarak poyraznet mevcut şuanda 180TL 100Mbps olması lazım

İceWolf

80+ Silver
Reklam Amaçlı Paylaşım
EDİT: Comnete üye olma arkadaşım. Sana tecrübelerimi yazıp kod vermek için Tonla ceza yiyemem :)

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
:) Moderasyon ekibimiz Reklam cezası vermiş. Bu forumda 100 lerce davet kodu paylaşıldı, 100 lerce İSS yorumu yapıldı, hatta bende bu forumdan İSS kodu aldım. Ama İlk reklam cezasını ben yemişim helal olsun bana :) Üstteki mesajda bile firma linki atılmış ama reklam cezası bana. :) Teşekkürler :)

etnetalw

80+ Bronze
:) Moderasyon ekibimiz Reklam cezası vermiş. Bu forumda 100 lerce davet kodu paylaşıldı, 100 lerce İSS yorumu yapıldı, hatta bende bu forumdan İSS kodu aldım. Ama İlk reklam cezasını ben yemişim helal olsun bana :) Üstteki mesajda bile firma linki atılmış ama reklam cezası bana. :) Teşekkürler :)
Firma adı vermek ile firma link aynı şeydir hocam.

arturo

80+ Silver

Bütün firmalar zam yaptı yapmaya devam edicek en iyi tahattüt yapmak ben Türksatt 100 mbps 160 lira ödüyorum 1 sene daha böyle.

İceWolf

80+ Silver
Firma adı vermek ile firma link aynı şeydir hocam.
Eeee sen ceza aldınmı? Yok. Ayrıca konu başlığında firma isimleri yazıyor. Konuyu açanada ceza versinler. Hemde her firma için ayrı ayrı :)

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Yıl başına kadar zam yok deniliyordu daha yıl başı gelmemişti zam geldi doğru bilgiyi aktarırmısın? Yanlış bilgimiydi yoksa zam yapılma zorunluluğu mu oldu? Ekonomik fiyat olarak poyraznet mevcut şuanda 180TL 100Mbps olması lazım
Yılbaşına kadar zam yok denilmedi, öngörülmüyor dendi.
Daha sonra "Yerleşik operatör maliyet artışı uygulamadıkça zam öngörülmüyor." diye düzeltildi.
En son soranlara "Yaz ayları içerisinde zam öngörümüz vardır." denmeye başlamıştı ki Türk Telekom'la birlikte GIBIRNet de fiyatları güncelledi.

etnetalw

80+ Bronze
Yılbaşına kadar zam yok denilmedi, öngörülmüyor dendi.
Daha sonra "Yerleşik operatör maliyet artışı uygulamadıkça zam öngörülmüyor." diye düzeltildi.
En son soranlara "Yaz ayları içerisinde zam öngörümüz vardır." denmeye başlamıştı ki Türk Telekom'la birlikte GIBIRNet de fiyatları güncelledi.
Anladım peki teşekkürler.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Comnet kullanıyorum. Forumda da 7-8 kişi geçirdim. Hiç şikayet görmedim.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Comnet kullanıyorum. Forumda da 7-8 kişi geçirdim. Hiç şikayet görmedim.
Ön ödeme riskli iş, sorun yaşarsan kaçarın yok.
Yine de bu riski göze alan varsa elini çabuk tutsun Comnet de elbet zammı yansıtacak.

Top Bottom