Kendim izlemedim ama ablam izleyip baya beğenmişti Ölmek için On üç sebep.Elite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum
End of the f***ing worldElite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum
çok iyi ve kendini içine çeken bir atmosferi var5 ay boyunca 2 bölüm zor izledim, çok sıkıcı geldi. Emin misin güzel olduğuna?
riverdale e bir şans daha ver derim@crazyboy40 sex education, teen wolf ve the 100'tan 1 sezon izledim.
@bostankorkulugi izledim the end of dizisini
@asdkle control z 1 bölüm izleyip sıkıldım. Öbür dedigin dizilerin konusu ne? Eğlenceli mi, güldürür mü arada?
@Ellie Williams 1 bölümden az izleyip sıkıldım, ağır ve eğlenilmeyecek bir diziye benziyor, nasıl bir dizi?
@Nedrax lise mise olsun yeter
Trinkets baya kısa 2 sezonu da 1 günde biter. Hırsızlık bağımlısı gibi bir şeyi olan liseli 3 kızın etrafında dönüyor baya zevkliydi bence. Baby'yi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama olaylı baya zevkli bence. Fragmanına ya da birkaç bölümüne göz atabilirsin bence.@asdkle control z 1 bölüm izleyip sıkıldım. Öbür dedigin dizilerin konusu ne? Eğlenceli mi, güldürür mü arada?
AtypicalElite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum