the walking dead hayranıyım tüm bölümlerini izledim evet ilk bölümler eski olduğu için öyle birazda kasvetli hava yapmak için de yapmış olabilrlerMerhabalar, ben orta paketi aldım, The Walking Dead'ın ilk sezonunun ilk bölümüne girdiğimde görüntü çamur gibiydi sebebi nedir ? Dizinin 2010 yılında çekilmesinden dolayı mıdır ? Monitörüm 1080p.
başka bir film açıp deneyebilirsin. aynı şekildeyse internetinde yavaşlık olabilir. başka film-dizi açınca kaliteli oluyorsa izlemek istediğin öyledir.Sonraki sezonlarda düzelir mi yani ?
Aynen bende rastgele bir şey açtım kalite iyiydi, buna geçince kötü oldu demek ki sorun dizide.başka bir film açıp deneyebilirsin. aynı şekildeyse internetinde yavaşlık olabilir. başka film-dizi açınca kaliteli oluyorsa izlemek istediğin öyledir.
şuan 11.sezon 7. bölümdeyim görüntüde sorun yokSonraki sezonlarda düzelir mi yani ?
zamanla teknoloji gelişiyor 2010dan kalma kamerayla anca o kadar oluyor 11 yıl olmuşAynen bende rastgele bir şey açtım kalite iyiydi, buna geçince kötü oldu demek ki sorun dizide.
YesSonraki sezonlarda düzelir mi yani ?