keroc47 80+ Bronze Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 578 Dahası Reaksiyon skoru 217 İsim keremcan dayı 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor. Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyim
Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor. Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyim
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 16 Şubat 2021 #2 ADSL altyapı zaten büyük ihtimalle, pek de önemi yok. @alpolojix / Leroxy
R rdemstaken 80+ Platinum Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 18,520 En İyi Cevap 5 16 Şubat 2021 #3 keroc47 yazmış: Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor.Alıntıyı görüntüle Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyimAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Altyapınız ADSL destekliyor yüksek ihtimalle. Santral Dolabı ile olan uzaklığınız önemli. Neredeyse 2KM mesafe var. Normal yani.
keroc47 yazmış: Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor.Alıntıyı görüntüle Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyimAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Altyapınız ADSL destekliyor yüksek ihtimalle. Santral Dolabı ile olan uzaklığınız önemli. Neredeyse 2KM mesafe var. Normal yani.