Neler Yeni

Netspeed güvenilir mi?

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Arkadaşlar binada altyapı olmadığı için VDSL İnternet bakıyorum. Geçen gün Netspeed diye bir marka buldum. 75 mbps ye kadar hız, 5mbps ye kadar upload, tahhütsüz, kotasız 94 TL idi. Başka bir paket ise 35 mbps ye kadar hız, 3 mbps ye kadar upload tahhütsüz kotasız 76 TL. Fiyatları çok uygun fakat bu kadar uygun olması biraz şüphe uyandırmadı değil. Eğer aranızda kullananlar varsa deneyimlerini benimle paylaşabilir mi? Ve varsa bildiğiniz başka vdsl İnternet kampanyası onu da paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

cnut

80+ Bronze
Yaklaşık 2 sene o paketi kullandım güvenilir. Muhatap olabileceğin bir müşteri hizmetleri var en güzelide bu bence. Eğer 100Mbps paketleri olsaydı Turknet kullanmayı tercih etmezdim çünkü müşteri hizmetleri berbat Turknetin.
Şuan 100Mbps paket olsun düşünmeden geçerim.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 2 sene o paketi kullandım güvenilir. Muhatap olabileceğin bir müşteri hizmetleri var en güzelide bu bence. Eğer 100Mbps paketleri olsaydı Turknet kullanmayı tercih etmezdim çünkü müşteri hizmetleri berbat Turknetin.
Benim olduğum bölgede maximum 50mbps hız alabiliyor muşum. Boş port da varmış. 35 mbps lik pakete geçsem işe yarar mı sence? Fiyatı çok uygun çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve santrale olan uzaklığı 367 metreymiş. Çok mu uzak yoksa ideal mi? Bu tarz konulara biraz yabancıyım ondan soruyorum 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,611
Üyeler
162,715
Son üye
emojio