Neler Yeni

netspeed vs millenicom

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
şuan turktelekom kullanıyorum 50/8 135tl ödüyorum altyapım 98 destekliyor ama son zamanlarda hızım 1mbps yi geçmiyor ve müşteri temsilcisi de yardımcı olmuyor önümüzdeki ay abonelik bitiyor bu iki firmanın hangisine geçmemi tavsiye edersiniz. Kesinti oluyor mu oluyorsa ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz ve ping değerleriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer konuları inceledim sadece şunu tavisye ederim bunu kullanıyorum yazmışlar kimse güzel bir açıklama sunmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanboylar cevap vermesin

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Cengiz Balkiraz
Ben de bu konu hakkında bi konu açtım. 2 msj fln geldi. Şuan forumda bu konuları bilen biri yok glb

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Netspeed kullanıyoruö 10 lira için millenicoma geçesim var foruma bakıyorum ben de bişey göremedim. Yakında aynı konuyu tekrar açıyorum. 2 seneyi geçti netspeed kullanıyorum aşırı memnunum 1 gün sıkıntı yaşamadım onu da söyleyeyim.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Cengiz Balkiraz
Netspeed kullanıyoruö 10 lira için millenicoma geçesim var foruma bakıyorum ben de bişey göremedim. Yakında aynı konuyu tekrar açıyorum. 2 seneyi geçti netspeed kullanıyorum aşırı memnunum 1 gün sıkıntı yaşamadım onu da söyleyeyim.
Teşekkürler. Hocam bu arada yine siz bilirsiniz ama 10 lira için değmez. Belki daha fazla sorun yaşayacaksınız ve boşuna uğraşmış olacaksınız.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de hem daha az vermek istiyorum hem de hızım düşsün istemiyorum 50/8 pakete 135 veriyorum sürekli kesiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,580
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu