Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Oğuz Ünlüerler
Ahhh ya almadan haber edeydiniz keske arkadaslar :(

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Valla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye :D iyi mi ettik kötü mü bilmiyorum
Ben severek aldım 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye :D iyi mi ettik kötü mü bilmiyorum
Acaba Msi cashback verir mi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Zafer Bengü
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Hocam vekâlet vs. Yaptınız mı siz
Hayır. Gelen mailde vekalete gerek olmadığı yazıyordu.
Merhabalar,

Gümrüklü gönderiniz hakkında ithalat işlemlerinize devam edebilmek adına tarafınızdan aşağıda sizlere belirtmiş ve talep etmiş olduğumuz belge ve bilgilerin iletilmesi adına desteğinizi rica ederiz,
Belge ve bilgiler aşağıdaki gibidir;
  • Dolaylı Temsil Yetki Belgesi (Fatura üzerindeki alıcı tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır) - Noterden tasdik ettirilmesine gerek yoktur,
  • İthalat Gümrükleme Talimatı (Fatura üzerindeki alıcı tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır),
  • Doğrudan ürüne yapılan ödemenin banka transfer ekran görüntüsü,
  • Ürün görselleri ve içerik bilgisi veya ürün linki
  • Kimlik Fotokopisi,
Yukarı sizlere belirtmiş olduğumuz evrakları, tarafımıza e-mail ekinde iletebilirsiniz,
İthalat işlemleri için talep ettiğimiz evraklar tarafımıza eksiksiz iletilmesi durumunda dosyanızı gümrük müşteri temsilcisi arkadaşklarımıza iletiyor olucağız, gümrük (ithalat) süreçleriniz ortalama 7 iş günü alabilmektedir,detaylı bilgileri müşteri temsilcisi arkadaşlarımız sizlere iletiyor olucaktır.
Önemli detaylar;
  • İade talebi için, ürün varış yaptığı tarihten itibaren 17 gün hakkınız vardır, 18.gün iade talebiniz tarafımıza yazılı geçilmesi durumunda red olucaktır.
  • İthalat evraklarını tarafımıza ürün varış yaptığı tarihten 20 gün sonra iletilir veya 20. güne yakında tarihte iletilir ise, mevzuat gereği gümrük müdürlüğüne fatura değerinizin CİF%1 ödemeniz gerekmektedir.
  • İthalat evraklarınızı tarafımıza ürün varışından itibaren 45 gün içerisinde iletilmez ise dosya DTU olarak işleme alınıcağı için, ithalat işlemlerinize devam kararınız sonrası ilgili masraflar tarafınıza yansıltılacaktır.
Teşekkürler.

Aderal

80+ Bronze
Arkadaşlar benim ürün İstanbul’a geldi gözüküyor ama bana gelen bir mail vs yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim