Aderal
80+ Bronze
Valla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye iyi mi ettik kötü mü bilmiyorumBende aldım bakalım.
Valla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye iyi mi ettik kötü mü bilmiyorumBende aldım bakalım.
Ben severek aldımValla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye iyi mi ettik kötü mü bilmiyorum
Acaba Msi cashback verir mi?Valla hocam Aorus ile arasında çok kaldım ama bunu seçtim güzel gözüküyor diye iyi mi ettik kötü mü bilmiyorum
Hocam vekâlet vs. Yaptınız mı sizMailde istenenleri hazırladım gönderdim. Aşağıdaki mail geldi sonrasında. Beklemedeyim şu an.
MSI Cashback sadece Intel anakartlar'da var.Ben severek aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba Msi cashback verir mi?
Hayır. Gelen mailde vekalete gerek olmadığı yazıyordu.Hocam vekâlet vs. Yaptınız mı siz
Merhabalar,
Gümrüklü gönderiniz hakkında ithalat işlemlerinize devam edebilmek adına tarafınızdan aşağıda sizlere belirtmiş ve talep etmiş olduğumuz belge ve bilgilerin iletilmesi adına desteğinizi rica ederiz,
Belge ve bilgiler aşağıdaki gibidir;
Yukarı sizlere belirtmiş olduğumuz evrakları, tarafımıza e-mail ekinde iletebilirsiniz,
- Dolaylı Temsil Yetki Belgesi (Fatura üzerindeki alıcı tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır) - Noterden tasdik ettirilmesine gerek yoktur,
- İthalat Gümrükleme Talimatı (Fatura üzerindeki alıcı tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır),
- Doğrudan ürüne yapılan ödemenin banka transfer ekran görüntüsü,
- Ürün görselleri ve içerik bilgisi veya ürün linki
- Kimlik Fotokopisi,
İthalat işlemleri için talep ettiğimiz evraklar tarafımıza eksiksiz iletilmesi durumunda dosyanızı gümrük müşteri temsilcisi arkadaşklarımıza iletiyor olucağız, gümrük (ithalat) süreçleriniz ortalama 7 iş günü alabilmektedir,detaylı bilgileri müşteri temsilcisi arkadaşlarımız sizlere iletiyor olucaktır.
Önemli detaylar;
Teşekkürler.
- İade talebi için, ürün varış yaptığı tarihten itibaren 17 gün hakkınız vardır, 18.gün iade talebiniz tarafımıza yazılı geçilmesi durumunda red olucaktır.
- İthalat evraklarını tarafımıza ürün varış yaptığı tarihten 20 gün sonra iletilir veya 20. güne yakında tarihte iletilir ise, mevzuat gereği gümrük müdürlüğüne fatura değerinizin CİF%1 ödemeniz gerekmektedir.
- İthalat evraklarınızı tarafımıza ürün varışından itibaren 45 gün içerisinde iletilmez ise dosya DTU olarak işleme alınıcağı için, ithalat işlemlerinize devam kararınız sonrası ilgili masraflar tarafınıza yansıltılacaktır.
hocam teslimat nezaman olur ek herhangi bir ücret şuan için çıkmadı dimi?Hayır. Gelen mailde vekalete gerek olmadığı yazıyordu.
şimdilik bi şey yok. bu hafta içi geçer muhtemelen.hocam teslimat nezaman olur ek herhangi bir ücret şuan için çıkmadı dimi?
Hocam Evrakları tarayıcıdan mı gönderiyoruz. Yoksa telefon fotoğraf çeksek olur mu?şimdilik bi şey yok. bu hafta içi geçer muhtemelen.
Office Lens kullanabilirsin telefonda. Pdf olarak kaydedip yolladım ben.Hocam Evrakları tarayıcıdan mı gönderiyoruz. Yoksa telefon fotoğraf çeksek olur mu?
Aorus.beyler hangisi
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX AM5 LGA 1718 AMD B650 ATX Motherboard DDR5, M.2, PCIe 5.0, USB 3.2 Gen2X2 Type-C, WiFi 6E, 2.5GbE LAN, Q-Flash Plus, EZ-Latch - Newegg.com
Buy GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX AM5 LGA 1718 AMD B650 ATX Motherboard DDR5, M.2, PCIe 5.0, USB 3.2 Gen2X2 Type-C, WiFi 6E, 2.5GbE LAN, Q-Flash Plus, EZ-Latch with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
bu mu yoksa
b650 edge mi
DHL yi arayıp gümrük çekim işlemlerini başlatabilirsiniz.Arkadaşlar benim ürün İstanbul’a geldi gözüküyor ama bana gelen bir mail vs yok