Çok fazla ürün kullanıp iade ettim memnun kalmayınca hocam. Monitör de iade ettim kullanım sonrası aldılar. Televizyon hiç denemedim. Zaten sağlamsa beğenmesem bile iade etmem, çünkü alternatifi yok. Kırıksa alırlar mı işte?
Çok fazla ürün kullanıp iade ettim memnun kalmayınca hocam. Monitör de iade ettim kullanım sonrası aldılar. Televizyon hiç denemedim. Zaten sağlamsa beğenmesem bile iade etmem, çünkü alternatifi yok. Kırıksa alırlar mı işte?
Mehmet hocam kurulum ücreti var mı 55 inç için ? ben amazon dan aldım amazon canlı desteğe sorunca kurulumun ücretsiz gerçekleşeceğini söylediler ama emin olamadımTV az önce kuruldu. Öncelikle üst düzey bir TV'den geçmediyseniz sesi kesinlikle fazla fazla yetecektir size. Ekrana gelecek olursak gündüz biraz yansımalar var ama siyahlar ve renkler gerçekten hoşuma gitti, akşam karanlığında denemek lazım. 4K60 Youtube videolarında herhangi bir takılma vs yok akıyor.
Masa kurulumu ücretsiz. Duvara monte ücretli dediler.Mehmet hocam kurulum ücreti var mı 55 inç için ? ben amazon dan aldım amazon canlı desteğe sorunca kurulumun ücretsiz gerçekleşeceğini söylediler ama emin olamadım
aparat bizde olsa dahi mi ücretli duvara kurulumMasa kurulumu ücretsiz. Duvara monte ücretli dediler.
Masaya kuruldu bizim, duvara ücret alıyorlar.Mehmet hocam kurulum ücreti var mı 55 inç için ? ben amazon dan aldım amazon canlı desteğe sorunca kurulumun ücretsiz gerçekleşeceğini söylediler ama emin olamadım
Tv'nin 65 inçe göre ayakları ve alt barı farklı , aydınlık alanda resmini atabilir misiniz nasıl duruyor.
Kutusunda 2.1 yazıyorHer satıcı farklı bir şey yazdı kızıp iptal ettim hocam. Galiba 1080P ve 2K'da 120 verebiliyor, 4K 60 Hz veriyor. B olana 2.1 geldi diyen de var gelmedi diyen de var. İşlemcisi de eski model olduğu için donma kasma yaşayanlar vardı incelemelerde bir zamandan sonra. Android Box ile çözülür ama kafamı karıştırınca iptal ettim. Yoksa 30K'ya Oled muazzam fiyattı.
Kutusunda 2.1 yazıyor
O zaman kaçırmış oldukKutusunda 2.1 yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: