🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Hocam anladığım kadarıyla sorun sizde de var ama az seviyede. Siz hangi duvar aparatını kullanıyorsunuz? İkincisi de ses ayarlarında basları kısıp tize çekilse sizce bir etkisi olur mu veya böyle bir ayar yapılabilir mi?
Hocam ben düşük ses seviyelerinde kullanıyorum, ama bende de var aynı sorun, LG aparatı kullanıyorum servis onu taktı.

bu uzun vadede sıkıntı oluşturabilir. duvar deliklerinde titreşim zamanla delikleri genişletirse sıkıntı

Amazon'un kodu yalan oldu. Botlara afiyet olsun. Kod olmadan aldım artık.

yok 1. saniyeden itibaren denedim hiçbir şekilde olmadı. sırf +1 taksit ve amazon güvencesi yüzünden yarın gelecek tv iptal edilir mi bilemedim

Bu televizyonların ayağını daha yüksek modellerle değiştirmek mümkün mü? TV ünitesinin üstünde amfi var 7.5cm uzunluğunda 75inç olanı alsam 1cm yüzünden sığmayacak. Amfiyi başka yere koyma şansım yok, yorumlardan gördüğüm kadarıyla da TV'yi askı aparatına asmak cızırtı sesine sebep oluyor.
Teknobiyotik'te şöyle bir ürün gördüm ama hem stokta yok hem de 70 inç'e kadar destekliymiş.
Ben de aşağıdakini almayı düşünüyorum, duvara asmaktan daha güvenli sanki.

Bende kodu kullanamadım heralde tv de geçerli değildi,normal satın alım yaptım 4 taksit iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,972
Üyeler
184,366
Son üye
xxcam
Geri