🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Ben film sahnesi ve müzik de denedim titreme yoktu çok düşük frekans + yüksek ses şiddetin de belli oluyor titreme. Renkler gayet iyi bu arada neden beğenmediniz anlayamadım.
her paneli detaylı kullanma fırsatım oldu bunu f/p yüksek diye tercih ettim ancak miniled giriş seviyesi olduğunu düsünüyorum ya da miniled mi emin olamadım renkler patlama yapıyor bu yüzden siyah bölümler aydınlanıyor. Çok hareketli sahnelerde bariz shutter algılanıyor. Kaliteli bir miniled tv incelemesini mağazada yapmanızı tavsiye ederim daha sonra bu tv için aynı düşüncede olacağınıza eminim.

Bu arada 75 inch de subwoofer sorunu bariz mevcut özellik kısmayla çözülecek bir sorun değil panel arkasına ağırlık eklemeniz gerek ben uğraşmam açıkcası iade ettim.. 39 kusura almıştım biraz daha ekler adam akıllı bir tv kovalarım

albarakanın world kartı var
Onunla olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her paneli detaylı kullanma fırsatım oldu bunu f/p yüksek diye tercih ettim ancak miniled giriş seviyesi olduğunu düsünüyorum ya da miniled mi emin olamadım renkler patlama yapıyor bu yüzden siyah bölümler aydınlanıyor. Çok hareketli sahnelerde bariz shutter algılanıyor. Kaliteli bir miniled tv incelemesini mağazada yapmanızı tavsiye ederim daha sonra bu tv için aynı düşüncede olacağınıza eminim.

Bu arada 75 inch de subwoofer sorunu bariz mevcut özellik kısmayla çözülecek bir sorun değil panel arkasına ağırlık eklemeniz gerek ben uğraşmam açıkcası iade ettim.. 39 kusura almıştım biraz daha ekler adam akıllı bir tv kovalarım
41k lık miniled tv den 80-100k lık performans beklememeniz gerekli. Oyun iddiası da yok zaten panel özelliklerinden bile anlaşılıyor. Woofer olayı da bass seviyesini kısınca düzeliyor. Kısaca yorumum bu şekilde. Hangi düşünce ile aldınız bilmiyorum ama yanlış bir düşünce ile alındığını görüyorum.

Son düzenleme:
444 3 666 kutu üzerinde de yazıyor numara kayıt açtırıyorsun seni arıyorlar. Zaten servis duvara mı üniteye mi kuracaksınız diye soruyor. Duvar aparatı kurulumunu yapıyor (Nextstar YE-4270) ama biraz pahalıya. Kendin kaliteli bir şey alıp su terazisi ile güzelce yaparsın.
Sayın başkanım biraz pahalı dediğin kaç para mesela? 1500 2000 ne kadar yani?
5000 falan derse adamı tokatlamak zorunda kalırım.
Duvara montaj olacak

Biz 15 senelik 32" Samsung TV den buna geçince baya renk ve parlaklık farkı gördük memnun kaldık. Şahsen bu fiyata bu performans kafi bundan iyisi şam da kayısı. 😅

Sayın başkanım biraz pahalı dediğin kaç para mesela? 1500 2000 ne kadar yani?
5000 falan derse adamı tokatlamak zorunda kalırım.
Duvara montaj olacak
1200₺ fiyat çıkarmışlar sanırım birine.

Biz 15 senelik 32" Samsung TV den buna geçince baya renk ve parlaklık farkı gördük memnun kaldık. Şahsen bu fiyata bu performans kafi bundan iyisi şam da kayısı. 😅

1200₺ fiyat çıkarmışlar sanırım birine.
O bir şey değil başkan, sağol Allah razı olsun senden.

Bizim gibi şu 27.5K yı bile ödemek de zorluk çekecek arkadaşlar var. Gidip de aynı boyutta Samsung QN70F geçelim çünkü miniled demeye 10 şahit lazım QN80F baz alırsak arada tam 35.5K fiyat farkı var el insaf bu para nasıl ödenir?

Yani yan yana koysak renkler de ki farkı anca o şekil de anlarsın ve muazzam bir renk farkı da olacağını düşünmüyorum. Çünkü cidden bu ürünün renkleri başarılı gece OLED Demo videosu çektim telefon da iso ayarlaması otomatik mod da olmasına rağmen kenarlar da bir patlama veya glow göremedik panele kendiniz baktığınız da zaten glow göremiyorsunuz.

@Abdullah Hacıgül abicim 85 lik olanı daha gelmedi mi veya kurulumu yapılmadı mı güzel bir inceleme şart gibi ya bunu alan veya alacak kişiler neye göre aldıklarını pek bilmiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı 😒

Son düzenleme:
Bizim gibi şu 27.5K yı bile ödemek de zorluk çekecek arkadaşlar var. Gidip de aynı boyutta Samsung QN70F geçelim çünkü miniled demeye 10 şahit lazım QN80F baz alırsak arada tam 35.5K fiyat farkı var el insaf bu para nasıl ödenir?

Yani yan yana koysak renkler de ki farkı anca o şekil de anlarsın ve muazzam bir renk farkı da olacağını düşünmüyorum. Çünkü cidden bu ürünün renkleri başarılı gece OLED Demo videosu çektim telefon da iso ayarlaması otomatik mod da olmasına rağmen kenarlar da bir patlama veya glow göremedik panele kendiniz baktığınız da zaten glow göremiyorsunuz.

@Abdullah Hacıgül abicim 85 lik olanı daha gelmedi mi veya kurulumu yapılmadı mı güzel bir inceleme şart gibi ya bunu alan veya alacak kişiler neye göre aldıklarını pek bilmiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı 😒
Yarın gelecek inşallah ama inceleme rahat 1 hafta

Uygulama indirmek için arama kısmına geldiğimde klavye açılmıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Uygulamalarda falan sıkıntı yok klavye açılıyor. Sadece burada açılmıyor

Ekler

• 1000077091.webp
    1000077091.webp
    407.3 KB · Hit: 76
Uygulama indirmek için arama kısmına geldiğimde klavye açılmıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Uygulamalarda falan sıkıntı yok klavye açılıyor. Sadece burada açılmıyor
Sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ama sesli komutla istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz geçici olarak acilse

Bazı bass seslerinde tv'nin arkasıdan titreme ve zırıltı sesi geliyor herkeste mi böyle.
Hocam o konuyu servisle görüştüm sağolsunlar inanılmaz ilgili davranıyorlar sattıkları ürünün arkasında duruyor firma.Uzun ve dataylıca yazmak isterdim ama yoldayım şuan. Sadece şu kısa bilgiyi vereyim sorun askı aparatla alakalı değilmiş o yüzden sağlamlığına inandığınız askı aparatı alabilirsiniz. Sorunun ve sundukları çözümün detaylarını yarın fırsat bulduğumda buradan paylaşacağım.

Geri