Şu sıralar yarış oyunu açlığım var ve hazır Xbox Game Pass üyeliğim de varken bu oyuna bir şans vermek istiyorum. Sizce Unbound son çıkan NFS oyunlarına göre nasıl? Benim için en önemli olan hususlar da; bu oyunda da o berbat kütük araba sürüş hissiyatı ve drift mekanikleri duruyor mu? Eğer öyleyse hiç yüklemeyeyim.
Şu sıralar yarış oyunu açlığım var ve hazır Xbox Game Pass üyeliğim de varken bu oyuna bir şans vermek istiyorum. Sizce Unbound son çıkan NFS oyunlarına göre nasıl? Benim için en önemli olan hususlar da; bu oyunda da o berbat kütük araba sürüş hissiyatı ve drift mekanikleri duruyor mu? Eğer öyleyse hiç yüklemeyeyim.
Oyunda 50 saatim falan var, 140₺'ye almıştım Palace Edition'ı. Valla ben epey keyif aldım oyundan. Sürüş hissiyatı falan tam arcade, araç kişiselleştirme, efektler falan güzel olmuş. Anime tarzı karakterlere hissiyatım nötr. Rahatsız etmedi beni. Çizim efektler falan fena olmamış ama istersen de garajdan gerçekçi efektlerle değiştirip kapatabiliyorsun. Grafikler idare eder dediğimiz türden, yansımalar çok iyi gözüküyor. Hikayesi gayet tadında güzel olmuş. Drift mekaniği daha gerçekçi hissettiriyor oynadığım diğer yarış oyunlarına göre. Arabayı drift ya da grip özelliği olarak kalibre etmen lazım, tutuş, direksiyon hassiyeti, drift girdisi, teker, süspansiyon ve diğer bir sürü parça derken sürüş hissiyatı çok değişiyor. Oynayış tarzına göre ayarlaman lazım drift mekaniğini ve diğer özellikleri vesaire.
Oynadığım ilk NFS'ydi bu ve ben beğendim oyunu. Ama ara sıra çok kanser ediyor.
Oyunun en kötü yanı polis mekaniği, Heat Level 5 olunca oyunu oynayamıyorsun, polisler dibinde spawn oluyor, minimap'te bazen gözükmüyorlar, helikopterler takip cihazı varmışçasına motoru çalıştırdığını anlayıp tepene biniyorlar, yarış sırasında da kör noktaya çıkıp kaçınılmaz olarak çarpıştığın NPC'lerden kaçınabilirsen bir de polisin seni yarış boyu target alıp kazanmanı engellemesine de karşı koyman lazım.
Polislerden kurtulmak için taktik var, kovalanırken eğer teslimat görevi yoksa ana menüye dönüp tekrar giriyorsun ve polislerden kurtuluyorsun, seni belirli bir noktadan başlatıyorlar. Oldu ki çıkamadın ve polisler seni en sonunda yakaladı, cebindeki tüm paran gidiyor ve gün ilerliyor. Bundan kaçınmak için de "Busted" olduğun an Alt+F4'ü vuruyorsun ve geri girdiğinde bahsettiğim spawn noktasından başlayıp paran gitmemiş oluyor. Tek dezavantajı Restart hakkın sıfırlanıyor. Oynamayı düşünürsen kanser olma diye bilgisini geçiyorum ))
Oyunun online modu da keyifli, daha yeni polis modunu getirdiler. Polis olarak oynayabiliyorsun online'da. O da gayet keyifli. Keşke Battle Royale modu olsa dedirtiyor. Oyunla ilgileniyorlar geliştiriciler. Bazen ufak tefek bug'lar oluyor ama oynanışa engel değil.
Öyle random yazdım aklıma geleni ama bence bir şans verilmeli.
Nfs heat var bende çoçukluğumdan nfs tutkunu biri olarak söylüyorum hiç beğenmedim forzaya benzemeye çalışıp hiç bişey olmuş oyun ne adam akıllı bi amaç var araba sürüşü idare eder çok sıkıcı bir oyundu polis sistemi baya ama baya kanserdi unbounda da farklı olacağını düşünmüyorum enis kirazoğlu beğenmiş olabilir ama 1-2 kez videolarını izledim arkadaşımdan dinledimde hiç bulaşmayın onun yerine most wanted veya carbonu tekrar bitirin siz