Neler Yeni

NFS undreground nerden bulabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erkan
oyunu çoğu popüler platformda araştırdım ama bulamadım cracklı veya normal bir şekilde virüssüz nereden bulabilirim ??

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
oyunu çoğu popüler platformda araştırdım ama bulamadım cracklı veya normal bir şekilde virüssüz nereden bulabilirim ??
Orjinal bulamazsın anca crackli var. Bende dosyaları var istersen sıkıştırıp atıyım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link var bide indirdiğim yer. Özelden atabilirim. Crack paylaşım yasak olduğu için direkt atmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal bulamazsın anca crackli var. Bende dosyaları var istersen sıkıştırıp atıyım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link var bide indirdiğim yer. Özelden atabilirim. Crack paylaşım yasak olduğu için direkt atmak istemiyorum.
kral açık konuşmak gerekirse kimseye kolay kolay güvenemiyorum virüs bulaşma ihtimali canımı sıkıyor biraz. Google drive üzerinden atabilme şansın varmı ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
kral açık konuşmak gerekirse kimseye kolay kolay güvenemiyorum virüs bulaşma ihtimali canımı sıkıyor biraz. Google drive üzerinden atabilme şansın varmı ?
Var hocam. Yaptığınız zaten olması gereken bir şey. Özelden size linki aldığım yer ile atıyorum. İndirip indirmemek tabii ki size kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,112
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom