TOPLAM: 135.01 TL
İLK OKUNACAK KİTAP:
Bu kitap ile felsefe eserlerini okumayı, düşünmeyi, eleştirel yaklaşmayı, tartıp tahlil etmeyi öğrenirsiniz.
İKİNCİ OKUNACAK KİTAP:
Bu kitap önde gelen filozofları kronolojik sırayla anlatarak felsefeye giriş yapmanızı bir fikir edinmenizi genel kültür edinmenizi sağlar.
Bu kitap felsefeye biraz daha detaylı giriyor. Ha detaydan kastım süper bir detay yok. Önceki kitap filozof bazlı idi. Bu konu bazlı gidiyor. Tanrı var mı? Sanat nedir ne içindir vs.
Ben neden almalıyım?
İLK OKUNACAK KİTAP:
Felsefe Okuma Rehberi: Hem felsefeye giriş dersi alanlar hem de almayanlar için mükemmel bir başlangıç kitabı : Nigel Warburton, Ahmet Fethi Yıldırım: Amazon.com.tr: Kitap
Felsefe Okuma Rehberi: Hem felsefeye giriş dersi alanlar hem de almayanlar için mükemmel bir başlangıç kitabı : Nigel Warburton, Ahmet Fethi Yıldırım: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
İKİNCİ OKUNACAK KİTAP:
Felsefenin Kısa Tarihi : Nigel Warburton, İrem Taşcıoğlu: Amazon.com.tr: Kitap
Felsefenin Kısa Tarihi : Nigel Warburton, İrem Taşcıoğlu: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
Felsefeye Giriş: Felsefe hiç bu kadar anlaşılır olmamıştı. : Nigel Warburton, Kerem Cankoçak, Mehmet Ata Arslan: Amazon.com.tr: Kitap
Felsefeye Giriş: Felsefe hiç bu kadar anlaşılır olmamıştı. : Nigel Warburton, Kerem Cankoçak, Mehmet Ata Arslan: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
Bu kitap felsefeye biraz daha detaylı giriyor. Ha detaydan kastım süper bir detay yok. Önceki kitap filozof bazlı idi. Bu konu bazlı gidiyor. Tanrı var mı? Sanat nedir ne içindir vs.
Ben neden almalıyım?
- Felsefeye merak duyuyorsanız
- Felsefeden korkuyorsanız
- Eleştirel düşünmeyi öğrenmek istiyorsanız
- Argümanları tartıp tahlil etmeyi öğrenmek istiyorsanız
- Genel kültür geliştirmek istiyorsanız
- Keyifli vakit geçirmek istiyorsanız