hocam çakmalar ayaklarını rahatsız eder ve sağlığını bozar ordan anlayabilirsim
Reklama girmezse pttavm sitesinden 360 TL ye aldım arkadaşlar ama ayağımı sıktı rahatsız etti yarın iade etmeye gidicem kesinlikle tavsiye etmiyorumSadece görünüşe bakılarak anlaşılacak bir şey değil. Güvenilir bir satıcıdan aldıysanız orijinaldir.
hocam çakmalar ayaklarını rahatsız eder ve sağlığını bozar ordan anlayabilirsim
pttavmNerden aldın bence alıcam nike da baktım 2k mayısta almayı düşünüyorum ama daha uyguna bulursam iyi olur aslınada
Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
%100 çakma iade et bence de.Reklama girmezse pttavm sitesinden 360 TL ye aldım arkadaşlar ama ayağımı sıktı rahatsız etti yarın iade etmeye gidicem kesinlikle tavsiye etmiyorum
350-600 tl arası insanlar bilmeden air force 1 alıyor ve forumda orjinal diyen tip çok. Ya zaten stockx de en ucuzu 60 dolar civarlarında dolaşıyor o zaman tr den al oraya sat sınırsız para? Yurtdışında en ucuz ayakkabı satılan yerin bide kara borsası denilebilecek stockx de 1000 TL'ye geliyor size niye 350 ye versinler.Reklama girmezse pttavm sitesinden 360 TL ye aldım arkadaşlar ama ayağımı sıktı rahatsız etti yarın iade etmeye gidicem kesinlikle tavsiye etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
pttavm
Orjinal ithalat fabrika çıkış çin fasa fiso yalanı duyan inanıyor. A kalite replikalar bile 700tl350-600 TL arası insanlar bilmeden air force 1 alıyor ve forumda orjinal diyen tip çok. Ya zaten stockx de en ucuzu 60 dolar civarlarında dolaşıyor o zaman tr den al oraya sat sınırsız para? Yurtdışında en ucuz ayakkabı satılan yerin bide kara borsası denilebilecek stockx de 1000 TL'ye geliyor size niye 350 ye versinler.
2k ‘ya asla değmez 3-4 ay önce stockx den yine supreme versiyonunu 130 dolara almıştım o zaman 2k civarlarına geliyordu yine gümrük vergisi %20 falandı. https://stockx.com/nike-air-force-1-low-supreme-box-logo-whiteNerden aldın bence alıcam nike da baktım 2k mayısta almayı düşünüyorum ama daha uyguna bulursam iyi olur aslınada
Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
2k ‘ya asla değmez 3-4 ay önce stockx den yine supreme versiyonunu 130 dolara almıştım o zaman 2k civarlarına geliyordu yine gümrük vergisi %20 falandı. https://stockx.com/nike-air-force-1-low-supreme-box-logo-white
şuan 2.5’a en ucuz gelir ama en azından artık daha nadir , trde olmayan bir ayakkabın olur.
Orjinal ithalat fabrika çıkış çin fasa fiso yalanı duyan inanıyor. A kalite replikalar bile 700tl
350-600 TL arası insanlar bilmeden air force 1 alıyor ve forumda orjinal diyen tip çok. Ya zaten stockx de en ucuzu 60 dolar civarlarında dolaşıyor o zaman tr den al oraya sat sınırsız para? Yurtdışında en ucuz ayakkabı satılan yerin bide kara borsası denilebilecek stockx de 1000 TL'ye geliyor size niye 350 ye versinler.
%100 çakma iade et bence de.
Arkadaşlar reklama girmezse instagram dailyshop istanbul diye bir sayfa var oranın ürünlerine bakabilir misiniz orijinal mi?hocam çakmalar ayaklarını rahatsız eder ve sağlığını bozar ordan anlayabilirsim