Neler Yeni

Nike ayakkabım hakkında yardım

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce nike renew elevate 2 ayakkabısını izmir optimum nike storeden satın aldım ancak az önce ayakkabıyı giyerken ayakkabının burun tarafında küçükte olsa bir yırtılma farkettim bildiğiniz gibi ayakkabılar pahalı ben paramın boşuna gitmesini istemem çünkü emek verip o ayakkabıyı aldım yapabilceğim birşeyler varmıdır?

2mApoo

80+ Silver
Knk ilk olarak ayakkabın gayet şık ama umarım şu siyah beyaz olanından almışsındır. Hafif gri karışımı bişey galiba :D
Konuya gelecek olursak mağazadayken farketmedin mi ? keşke detaylı inceleseydin ama fişiyle beraber geri götür.
Ama şöyle bişey var çoğu kişide duydum mesela. Air ayakkabılarda hemen patlama durumu oluyormuş ama müşteri temsilcisi kullanıcı hatası diye geri göndermiş. Ben hiç yaşamadım ama umarım seninkinide öyle yaparlar. Ama eğer öyle dediylerse sizi şikayet edecem fln de. Biraz korkut onları seni başlardından salmak için değiştirebilirler.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk ilk olarak ayakkabın gayet şık ama umarım şu siyah beyaz olanından almışsındır. Hafif gri karışımı bişey galiba :D
Konuya gelecek olursak mağazadayken farketmedin mi ? keşke detaylı inceleseydin ama fişiyle beraber geri götür.
Ama şöyle bişey var çoğu kişide duydum mesela. Air ayakkabılarda hemen patlama durumu oluyormuş ama müşteri temsilcisi kullanıcı hatası diye geri göndermiş. Ben hiç yaşamadım ama umarım seninkinide öyle yaparlar. Ama eğer öyle dediylerse sizi şikayet edecem fln de. Biraz korkut onları seni başlardından salmak için değiştirebilirler.
Kanka ürünü alalı tam 1 ay oldu ben fişi çöpe attım ve senin dediğin rengi aldım. Bu arada ayakkabı çok rahat airi falan güzel sadece küçük yakından bakınca farkedilen bir yırtılma var ilerde bu yırtılma büyür diye korkuyorum. Hafta içi satın aldığım mağazayı arıycam değişim veya iade yapabilirmiyz diye sorucam eğer müsait olursam yarında gidebilirm. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa böyle bir durum yaşayan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmızı işaretli olan tarafta yırtılma

Ekler

• IMG_20221015_110439.jpg
    IMG_20221015_110439.jpg
    175.8 KB · Hit: 37

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Büyük ihtimal kullanıcı hatası olarak dönüş yaparlar. Belli olmaz şansını dene yine de olmadı ayakkabici da diktirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,708
Üyeler
165,572
Son üye
AY_ADAM31
Top Bottom