Nintendo DSİ nasıl çipsiz kırılır (Adaptör ve SD kart gerekir.)

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
798
Selam arkadaşlar. şimdi size bu iki konsol nasıl kırılır onu göstereceğim
UYARI: Korsan oyuna yönelmeyin. Konsolun market desteği bittiği ve kartuşları bulunamadığı için dijital versiyonlarını dump edip konsollarda kullanın.
İlk olarak DSİ'de:
1- Nintendo DSİ'yi açıp sd kartı yerleştirin o kendisi sıfırlasın (İlk önce bilgisayara bağlayıp FAT32'ye biçimlendirin kartı)
m_630ef1ac4bd760f6f47b63f5.jpeg
2- SD kartı PC'ye bağlayıp Aşağıdaki RAR dosyasını atın. Bu ihtiyacınız olan herşeyi içerir.
3- Sd kartı Nintendo'ya geri takıp fotoğraflar uygulamasını açın. sağ üstten sd karta girin ve albümlere tıklayın, sizi otomatik olarak Twilight menüsüne atacaktır.
4- Twilight menüsü içindeki dumptoolu açıp NAND yedeğini alın ki konsola bir şey olduğuda kökten gitmesin.
5- Fotoğraflar arayıcığıyla tekrar Twilight Menu'ye dönüp Nocash Unlaunch'u çalıştırın.
6- Unlaunch kurulduktan sonra konsolu kapatın, a+b tuşlarına basarak konsolu açın, bu sizi Unlaunch filemenu'süne aktaracaktır.
7- Menünün içindeki settingse basıp NO_Button'a basın (A ile onaylar.), sonra listede Twilight menu++'ı bulup a tuşuna basın. sonra save&exit butonuna basın. bundan sonra konsol Twilight Menu ile açılacaktır
--Oyunları yükleme aşaması--
1- Konsolu tamamen kapatıp sd kartı pcye geri takın. NDS dosyalarını sd kartın istediğiniz yerine koyun.
2- Konsol kapalı konumdayken SD kartı geri takıp konsolu açın ve menüden oyununuzu seçin. Oyun açıldıysa Ne mutlu size!! Artık konolunuz modlu.
----Temsili Unlaunch Menü----
WhatsApp Image 2023-05-11 at 22.42.29 (1).jpegWhatsApp Image 2023-05-11 at 22.42.29.jpeg

merhaba ben denedim fakat fotoğraflar bölümünde albümden sonra takılıp kalıyor benim cihazın versiyon 1.2E

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri