Neler Yeni

Nintendo switch Düşük İndirme hızı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil İbrahim
İlk indirmede 120 mbps internet hızıyla 1 saatte Mario kart indirmiştim fakat şuan başka bir oyunu 60 saat gösteriyor birkaç araştırma yaptım DNS ayarlarıyla oynadım 30 saate düştü bunun sebebini bilen varmı yardım edebilir mi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Mario kart denedim şimdi 500 mbps hızla iniyor. wifi 5 ile bağlıyım. Senin internette sorun olmasın? 2 senelik cihaz bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mario kart denedim şimdi 500 mbps hızla iniyor. wifi 5 ile bağlıyım. Senin internette sorun olmasın? 2 senelik cihaz bu arada
iPhone dan hotspot açıyorum konumum aynı internet hızım da aynı değişen bişey yok sorun nerede olabilir peki cihaz daha yeni 2 gün oldu alınalı

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Onuda denedim olmadı dedim acaba Nintendo online olmadığı için olabilir mi diye ama mantıksız geldi bu düşünce sonradan cihaz daha 2 günlük bu arada
Nintendo online dediğiniz üyelik sistemi olan mı? Yok hocam ne alaka garantili ise bi gönderin isterseniz. USB ile pcye bağlayıp internet verebiliyorduk galiba birde öyle deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nintendo online dediğiniz üyelik sistemi olan mı? Yok hocam ne alaka garantili ise bi gönderin isterseniz. USB ile pcye bağlayıp internet verebiliyorduk galiba birde öyle deneyin.
Tamamdır bı deneyeyim teşekkur ederim

Japalian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Tamamdır bı deneyeyim teşekkur ederim
Ben de yeni aldım switch iPhone’dan bağlanınca internete inanılmaz düşük hızı. 4mb/s. Sağlayıcı Turkcell. Android vodafone ile denedik 12mb/s ye çıktı ama yine düşük.. siz bir çözüm bulabildiniz mi ?

Top Bottom