Neler Yeni

Nintendo Switch Kırdırılması Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

ErenKara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Kara
Merhabalar ben 2. El bir nintendo switch almak istiyorum ama maddi durumum bir oyuna 1000 tl vermeye yetmiyor o yüzden kırdırmak istiyorum. Lütfen korsan kötüdür, paran yoksa alma yazmayın bunları biliyorum ama bir nintendo switch'im olsun çok istiyorum.
Bildiğim kadarıyla kırdırınca online oyun giremiyormuşuz onu çok dert etmiyorum. Nereden kırdırabilirim, kırma yöntemi nedir çip mi yazılım mı, banlanma ihtimali var mı ve İstanbulda kırdırabileceğim bir yer var mı cevap verirseniz çok minnettar olurum.

Allmuted

80+ Bronze
Hwfly çipi ile kırılıyor ofw kullanırsan banlanma riskin var boot ederken cfw seçip oynarsan sıkıntı olmaz. Lite model cihazıma takıcak birisini daha bulamadım bilen varsa aydınlatsın #rez

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Softmode yapılabilecek bir model bulup almanız işinizi kolaylaştıracaktır, çip taktırmakla vs. uğraşmadan 5 dakikada kırılıyor.

Ben de kırılabilen bir cihaz aldım ve kendim kırdım. Burada cihazın V1 olması ve seri numarasının da kırılabilen cihazlar içinde olduğuna bakmak gerekiyor.

Almak istediğiniz cihazın seri numarasını isteyin, https://ismyswitchpatched.com/ bu adresten check edin. Dediğim gibi kırma işlemi 5 dakikalık bir işlem ve küçük bir aparat gerektiriyor (bende gerekiyordu en azından, belki yeni bir yol bulunmuştur, bilemiyorum)

O aparat da şu, https://www.akakce.com/nintendo-aks...sa-devre-araci-rcmclip-fiyati,1906891939.html

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Şu ülkede nintendo oyunlarını ( son çıkanlar) korsan oynamayan para veren kaç kişi var acaba ? 3 belki 4 tane :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,083
Üyeler
160,945
Son üye
RAPHAELxD
Top Bottom