Neler Yeni

Nişantaşı ve Gelişim üniversitesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Hakan
Herkese merhabalar bir dil öğrencisi olarak bu sene 30k sıralama yaptım istediğim bölüm turizm rehberliği ve ailemin "il dışında kiraya vs. o kadar para verceğimize burada istanbulda özel oku daha iyi" demesiyle önüme 2 üniversite seçeneği düştü 1. si Gelişim üniversitesi 2.si Nişantaşı üniversitesi. Sizce bu üniversitelerden hangisini tercih etmeliyim veya sadece istanbuldan bakarak hata mı yapıyorum il dışı universitelerede bakmalımıyım. Teşekkürler.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
hocamm istanbulda okunmaz hocam hata yapmayın lütfen hayallerinizi yaşayın istanbulda aile evinde rahat edilmiyor denendi onaylandı gelişim üniversitesi beylikdüzünde nişantaşı sarıyerde eğer bunlara yakın değilseniz tercihlerinizi dikkatli yapın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Herkese merhabalar bir dil öğrencisi olarak bu sene 30k sıralama yaptım istediğim bölüm turizm rehberliği ve ailemin "il dışında kiraya vs. o kadar para verceğimize burada istanbulda özel oku daha iyi" demesiyle önüme 2 üniversite seçeneği düştü 1. si Gelişim üniversitesi 2.si Nişantaşı üniversitesi. Sizce bu üniversitelerden hangisini tercih etmeliyim veya sadece istanbuldan bakarak hata mı yapıyorum il dışı universitelerede bakmalımıyım. Teşekkürler.
Ben igü mezunuyum. Hocaları falan baya iyiydi. Ama kampüs hayatı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,103
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom