Çözüldü✓ NITRO+ 9070XT görüntü alamıyorum

Reaksiyon skoru
59
Ekran kartı bugün geldi. montaj için eski ekran kartımı söküp 9070 xt yi taktığımda görüntü alamadım. ram söktüm tek ram calıstırdım bios pili sök tak yaptım ne yaptıysam görüntü alamadım. gigabyte b850 anakart üzerinde basta vga ışığı kırmızı yanıyordu ram sök tak yapınca söndü. daha sonra da ise dram ışığı kırmızı yanmaya başladı. ne yaptıysam 9070 xt den görüntü alamadım. eski kartı taktım sorunsuz calısıyor. iade etmeli miyim atladığım bir şey var mıdır

bende dram yanmıştı ramı söküp taktığımda ekran gelmişti

eski kartın nedir ? eski kartı takınca biosta csm veya uefi ayarları değişerek dener msiin ?

nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum bi bakıp onu da deneyeceğim
chatgptden yardım alabilirsin en fazla bir sorun olursa biosu defaulta çekersin yada bios pili sök tak yapıp sıfırlarsın

Pil söküp taktıktan sonra bios ekranı geldi mi. Gelmediyse power kablosuna bakın iyice oturmuş mu 12VHPWR kablo var nitro da

Pil söküp taktıktan sonra bios ekranı geldi mi. Gelmediyse power kablosuna bakın iyice oturmuş mu 12VHPWR kablo var nitro da
yok gelmedi ekran, şimdi bios güncellemesi yapıyorum eski kart ile, psuda da vardı o kablo direkt bağladım görüntü alamadım, bios güncelleyip bidaha deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

chatgptden yardım alabilirsin en fazla bir sorun olursa biosu defaulta çekersin yada bios pili sök tak yapıp sıfırlarsın
tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim

biosu son sürüme güncelleyip, ilk bağlantıyı HDMI ile yapınca görüntü aldım, yazan herkese teşekkür ederim.

benim anakart x870 e edge ti ben bios güncellemesi fln hiçbirşey yapmadım.Yapmam gerekirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,139
Üyeler
190,313
Son üye
ossaka
Geri