Neler Yeni

Nitro+ RX 6700 XT vs ROG Strix RX 6700 XT iki kart arasında kaldım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu iki model arasında yanılmıyorsam ROG Strix modelinin soğutması CİDDİ anlamda daha iyiydi.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Macun değişmesi ve fan değişimi yüksek ısı değerlerine maruz kaldığını gösteriyor. Ben olsam Nitro Plus alırdım, kafam rahat olurdu. Hem garantisi var hem de hiç içi açılmamış.
yani hayır macun değişmesi zaten genel olarak yapılması gereken bir şey bu yüksek ısıya maruz kaldığı anlamına gelmez fan değişimne bir şey diyemeyeceğim ama

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Dünyadaki en büyük Nitro+ fanı olarak Nitro+ tavsiye ederim.

Zechion

80+ Silver
yani hayır macun değişmesi zaten genel olarak yapılması gereken bir şey bu yüksek ısıya maruz kaldığı anlamına gelmez fan değişimne bir şey diyemeyeceğim ama
Sadece macun pek sorun değil fakat macun ve fan değiştirilmesi beni şüphelendirdi. Hem soğutması güçlü, hem de yeni kart o kadar kısa sürede macun değişimi sorunu vermesi normal değil.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Sadece macun pek sorun değil fakat macun ve fan değiştirilmesi beni şüphelendirdi. Hem soğutması güçlü, hem de yeni kart o kadar kısa sürede macun değişimi sorunu vermesi normal değil.
bana kalırsa tamir çıkması olabilir kart yani direk pasif bir şey yüzünden değilde aktif bir şey yüzünden bu sorunlar olmuş olabilir mesela örnek veriyim kart düşmüştür yanlışıkla fanı kırılmıştır o yüzden değiştirilmiştir çünkü bu tür kartların soğutmaları sizinde dediğiniz gibi iyi oluyor ve pc nin yanında ısıtıcı olmadığı sürece fan değişimi kadar önemli bir sorunun olmaması lazım

Sapphire nitro aldım arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Top Bottom