Neler Yeni

NitroSense uygulamasında trojen var.

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Barış Duran
Biraz önce NitroSense uygulumasını siliyordum ve NitroSenseConfig adlı uygulamayı kaldır dedikten sonra kaspersky trojen olduğunu tespit etti halbuki ben acerin orjinal sitesinden indirdim bu nasıl olabiliyor?
Ekran görüntüsü 2024-09-14 005520.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme: Acer Nitro ANV15-51 kullanıyorum ve Acer web sitesi üzerinden Nitrosense indirdiğiniz zaman herhangi bir virüs ile karşılaşmıyorusunuz ama nedense Nitrosense uygulaması üzerinden güncelleme yaptığınızda sizi Microsoft mağazasına yönlendiriyor (Mağazada NitroSense diye aratırsanız asla çıkmıyor uygulama.) ve güncelleme gösteriyor eğer bu güncellemeyi yaparsanız virüs pcye inmiş oluyor ama asla antivürüs komple pcyi tarasa bile bulamıyor denedim. Tek virüsü bulmanın yolu güncelleme yaptıktan sonra windows program kaldır bölümüne NitrsoSenseConfig diye bir uygulama var gözüküyor (Kaspersky Premium kullanıyorum.) ve bunu kaldır dediğinizde yukarıdaki SS' te ki trojen bulunuyor ve antivirüs komple uygulamayı siliyor neden böyle gerçekten bir virüs mü var yoksa antivirüs hatası mı anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,449
Üyeler
159,622
Son üye
Melisakcr
Top Bottom