The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
en iyi cevap olarak raporladimHer zaman doğru cevap veririm ben forumlarda.
4. en iyi h.o.
en iyi cevap olarak raporladimHer zaman doğru cevap veririm ben forumlarda.
Kısırlık yaptığına dair hiçbir kanıt yok. Ancak yine de yenilmemesi gereken bir yiyecek çünkü hiç yararlı bir şey içermiyor. Aksine sağlıksız kötü şeyler içeriyor.Ben bi zamanlar nerdeyse corona çıkmadan önce noodle yiyordum hafatada 2-3 belki 4 tane falan artık yemiyorum . Neyse şimdi internette noodle kısırlık yapar diye bişey gördüm feci korkmaya başladım. KEndi kendime diyorum noodle makarna değilmiydi o zaman makarnada yapar falan diyorum. Sizce gerçekten Noodle Kısırlık yapar mı?
bu o tarz konulardan değil ki?en iyi cevap olarak raporladim
4. en iyi h.o.
başım ağrıyorBen bi zamanlar nerdeyse corona çıkmadan önce noodle yiyordum hafatada 2-3 belki 4 tane falan artık yemiyorum . Neyse şimdi internette noodle kısırlık yapar diye bişey gördüm feci korkmaya başladım. KEndi kendime diyorum noodle makarna değilmiydi o zaman makarnada yapar falan diyorum. Sizce gerçekten Noodle Kısırlık yapar mı?
Klimalı tabut mu askkdakdakdsakdkkbaşım ağrıyor
google:Alıntıyı görüntüle
Knk yapmaz ya ama zararlı yaniBen bi zamanlar nerdeyse corona çıkmadan önce noodle yiyordum hafatada 2-3 belki 4 tane falan artık yemiyorum . Neyse şimdi internette noodle kısırlık yapar diye bişey gördüm feci korkmaya başladım. KEndi kendime diyorum noodle makarna değilmiydi o zaman makarnada yapar falan diyorum. Sizce gerçekten Noodle Kısırlık yapar mı?
Bunu okurken bol acılı noodle'yemem makarna olum makarna ne yapabilir onlara kalsa süt ve süt ürünleri insan sağlığına tehlike teşkil ediyor.Ben bi zamanlar nerdeyse corona çıkmadan önce noodle yiyordum hafatada 2-3 belki 4 tane falan artık yemiyorum . Neyse şimdi internette noodle kısırlık yapar diye bişey gördüm feci korkmaya başladım. KEndi kendime diyorum noodle makarna değilmiydi o zaman makarnada yapar falan diyorum. Sizce gerçekten Noodle Kısırlık yapar mı?
yemelisin hocamHiç noodle yemedim.
Neli önerirsiniz?yemelisin hocam
Yani bana fark etmiyor, baharatı ve çeşnisi olmadan hepsi aynı zaten. Ben kendi yaptığım karışım bir baharatı döküyorum.Neli önerirsiniz?
Teşekkürler hocam kısa zamanda deneyeceğim.Yani bana fark etmiyor, baharatı ve çeşnisi olmadan hepsi aynı zaten. Ben kendi yaptığım karışım bir baharatı döküyorum.
Fakat noodle'un kendi baharatlarını kullanan yakınlarım tavuklu ve köriliyi öneriyorlardı. Bu ikisini deneyebilirsiniz.
yapmaz mı her şeyi beklerim ben onda benim arkadaş yedi dinozora dönüştü şaka maka bilmiyorum ama gerçekten yerken yediğin şeyin zararlı olduğunu hissediyorsun vücut bi şeyler ters diyoBen bi zamanlar nerdeyse corona çıkmadan önce noodle yiyordum hafatada 2-3 belki 4 tane falan artık yemiyorum . Neyse şimdi internette noodle kısırlık yapar diye bişey gördüm feci korkmaya başladım. KEndi kendime diyorum noodle makarna değilmiydi o zaman makarnada yapar falan diyorum. Sizce gerçekten Noodle Kısırlık yapar mı?