Destek noktası varsa sıkıntı olmuyor ama destekten uzaksa monitör ağırlığından etkilenebilir hocam her sunta da bir değil amapekii dostlar ince mdf masada nasıl olur bu? 3cm civarı kalınlığı. masa çok esnerse kötü olur altına bi tahta parça falan koysam sağlamlık artar mı acaba?
Standart sunta ve mdfler 1.8cm forumda çoğu kişideki standart masa var, 3cmde esneme olmazpekii dostlar ince mdf masada nasıl olur bu? 3cm civarı kalınlığı. masa çok esnerse kötü olur altına bi tahta parça falan koysam sağlamlık artar mı acaba?
Destek noktası varsa sıkıntı olmuyor ama destekten uzaksa monitör ağırlığından etkilenebilir hocam her sunta da bir değil ama
o zaman aldim gitti olmadi koselerden birine yakin tarafa baglarim ordan uzatirim zaten hareket ediyor. sagolun yorumlar icinStandart sunta ve mdfler 1.8cm forumda çoğu kişideki standart masa var, 3cmde esneme olmaz
1.8mm suntalam masada kullanmaktayım, 2 adet F80 modelini, 3cm tabla da bir sıkıntı yaşamazsınız, ama masanız sağa ve sola sallanıyorsa pek tavsiye etmem F80 modelini.o zaman aldim gitti olmadi koselerden birine yakin tarafa baglarim ordan uzatirim zaten hareket ediyor. sagolun yorumlar icin
cok hafif bi sallantı var açıkçası oda mouse çevirirken değil kendim elimle hareket ettirirsem oluyor. sıkıntı yaşatır mı acaba1.8mm suntalam masada kullanmaktayım, 2 adet F80 modelini, 3cm tabla da bir sıkıntı yaşamazsınız, ama masanız sağa ve sola sallanıyorsa pek tavsiye etmem F80 modelini.
f100 daha iyi f100 alın bunu alacağınızaKuponsuz indirimli fiyatı kupon da olursa tadından yenmez.
değerNb H100 ile bunun arasında kalıyorum. Hala temel farkı ne çözemedim, 500tl farka değer mi
2 kolluda inidirm varmıKuponsuz indirimli fiyatı kupon da olursa tadından yenmez.
O zaman bir sıkıntı yaşamazsınız hocam.cok hafif bi sallantı var açıkçası oda mouse çevirirken değil kendim elimle hareket ettirirsem oluyor. sıkıntı yaşatır mı acaba
bu satıcıya dikkat edin 3-4 gün kadar aynı satıcıdan aynı siteden f80u modelini sipariş ettim dün öğlen geldi kurdum fakat gelen model f80'di 200 tl fazla vermiş oldum f80u modeli alacak arkadaşlar dikkatli olsunlar iade etmeyle uğraşmadım giden 200 tl olsun yapacak bir şey yok f80u modelinin yorumlarına epey kişi yazmış zaten fakat satıcı halen f80 gönderiyor.Kuponsuz indirimli fiyatı kupon da olursa tadından yenmez.
son bir sorum olacak bu 2023 ve 2024 sürümleri arasında sanırım amortisör farkı oluyor esniyor ömrü kısalıyor falan yazılmış bi kaç konuda ama sizde öyle bi problem var mı hocam? 2024 için gri almak lazım çünkü benim setup komple siyahO zaman bir sıkıntı yaşamazsınız hocam.
Hocam geçen oldu 1880 e geldi ama kuponu çok yüksekti. Muhtemelen bu ay sonuna kadar 2000 den biraz düşük şekilde bulursun kuponu falan2 kolluda inidirm varmı